Léteznek vegetáriánus kutyák? – Politikai Hobbista Lévai-Hangyássy Lászlóval 2022.05.16.

Léteznek vegetáriánus kutyák? – Politikai Hobbista Lévai-Hangyássy Lászlóval

Léteznek vegetáriánus kutyák? – Politikai Hobbista Lévai-Hangyássy Lászlóval

Megalakult az új Orbán-kormány, ennek kapcsán pedig Jeszi Kóczián Péter szavait idézte meg, akinek Orbán Viktor összes eddigi kormánya közül a mostani tűnik a legütőképesebb csapatnak. Lehet rajta vitatkozni, de nem érdemes. Nemcsak MZP árnyékkormánya felett állnak a tagjai minőségben, hanem Európában is versenyképesek. Sőt. Amilyen állapotban van a nyugati politikai elit, ma nem az a kérdés, hogy a magyar kormány tagjai képesek-e felnőni az európai színtérhez, hanem az, hogy az utóbbiak képesek lesznek-e érdemi vitára.
A vegetáriánus kutyák olyanok, mint Jakab Péter: a gazdáik döntenek a sorsukról. Ugyan az atlanti-civilizációban divat lett azzal is jóeNberpontokat gyűjteni, ha valaki vega étrendre kényszeríti a kutyáját vagy a macskáját, de ez továbbra is állatkínzás. Nincs olyan, hogy egy kutya magától áttér a vega étrendre, és nekiáll salátát enni virsli helyett. Ezt bizonyítandó pedig… egy kutya is megjelent a Hobbista stúdiójában!

A németek végre megtanultak számolni, időben rájöttek, hogy úgy nem éri meg az orosz olaj kizárása, ha vannak kivételezett országok, akik tovább vásárolnak. Mint a FAZ írta, ez hatalmas versenyelőny lenne Magyarországnak, „torzítaná a piacot”. A Hobbista álláspontja szerint itt az ideje megismerkedniük a kapitalizmussal. Ha ők drágább nyersanyagokból, drágább munkával akarnak jobb emberek lenni, akkor mi olcsóbb nyersanyagokkal versenyképesebbek maradunk.
Ahogy Ábrahám Robinak, úgy Jeszinek is szerencsére mindig van zenész ismerőse, akit fel lehet hívni az utolsó pillanatban, ha egy vendég lemondja az aznapi műsort. LévaiHangyássy László, a Sing Sing és a Zorall basszusgitáros-zenekarvezetője azonban messze nem csak tartalék-riportalany. Már csak azért sem, mert a zenélés mellett egy próbaterem-komplexumot is üzemeltet, és épp a mai napon kapta kézhez az új elektromos áram-számlát. Üzleti fogyasztóként 300%-os áremeléssel szembesült, amitől mondanunk sem kell, dobott egy hátast. Úgyhogy a beszélgetés első fele nem a zenéről, hanem az inflációról és a mindennapi valóságunkról szólt. De aztán előkerült egy 30 évvel ezelőtti felvétel, ahol Jeszi az akkori rockműsorában, a Rocktükörben interjúvolta Hangyát. Annyira máshogy néztek ki akkor, hogy a Hobbista kispadja először nem tudta eldönteni, hogy melyikük melyik a képen… Nézzük meg, hogy Nektek sikerül-e! 🙂
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture