Egyre biztosabb, hogy csak elterelés és hozzá nem értés miatt jelentették be az orosz-ukrán háborút – Politikai Hobbista Maróth Gáspárral 2022.02.15.

Egyre biztosabb, hogy csak elterelés és hozzá nem értés miatt jelentették be az orosz-ukrán háborút – Politikai Hobbista Maróth Gáspárral

Egyre biztosabb, hogy csak elterelés és hozzá nem értés miatt jelentették be az orosz-ukrán háborút – Politikai Hobbista Maróth Gáspárral

Surányi György tolja a matekot Márki-Zay Péter alá. Az a Surányi, akiről maga a Kapitány Mestere, Ferenc testvér mesélte el Őszödön, hogy megáll a tudománya, amint számolni kell. MZP ennek ellenére bízik benne, büszkén el is mesélte a furcsa fejeket vágó Gulyás Marcinak a Partizánban, hogy egy-másfél százalékos gazdasági bővüléssel számol a miniszterelnöksége alatt. Ez pedig egyenértékű lenne a gazdasági pangással.
Hobbista stábja nem titkoltan szkeptikus mind a független-objektív-sajtó, mind a nyugati politikusok háborús uszításával kapcsolatban. A keddi adásban konkrétan le is vezették, hogy csak az arcvesztés elkerülése végett szeretnék előállítani azt a helyzetet, amikor nem önként hagyják ott az Ukrajna névre hallgató romhalmazt (amit persze ki is raboltak az utolsó utáni pillanatban), hanem az oroszok kergették ki őket erővel. Putyin meg ezzel szemben visszavezényelte a békebeli laktanyáiba azon orosz katonák jelentős részét, akik a nyugati vélemények szerint szerda hajnalban Kijev elfoglalására indulnak.
És hogy ne csak Hobbisták, lelkes amatőrök, botcsinálta elemzők fejtsék meg az ukrán helyzetet, Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos is megérkezett a második félidőre. Ezúttal azonban nem a magyar hadsereg fejlesztéseiről volt szó – bár az sem elhanyagolandó épp akkor, amikor a szomszédunkban háborús veszély fenyeget, úgy feszülnek egymásnak a felek. A katonai szakértő szerint sem valószínű a tényleges háború, de egy nagyon bonyolult helyzet állt elő, melynek kapcsán még a Nyugat-Szaharában található uránlelőhelyek is képbe kerültek. Az ukrán helyzet eszkalálódásáért viszont jelentős részben a politikusok felelősek. Olyannyira, hogy az általuk tett provokatív kijelentések egyáltalán nincsenek összhangban a náluk sokkal józanabb katonai vezetők helyzetértékeléseivel. Mire számíthatunk tehát Ukrajnában? Az adásból, a szakembertől kaphatunk némi felvilágosítást – de jóslásra senki sem mer vállalkozni.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture