Rendhagyó Politikai Hobbista Csabai Jánossal, a betiltott Poutine-nal és közvetetten Gulyás Gergellyel – 2.rész 2022.03.10.

Rendhagyó Politikai Hobbista Csabai Jánossal, a betiltott Poutine-nal és közvetetten Gulyás Gergellyel - 2.rész

Rendhagyó Politikai Hobbista Csabai Jánossal, a betiltott Poutine-nal és közvetetten Gulyás Gergellyel - 2.rész

Több szempontból is rendhagyó volt a mai Politikai Hobbista! Első sorban azért, mert Ábrahám Robi különleges katonai hadműveletet hajtott végre Jeszi széke ellen és ideiglenes ugyan, de elfoglalta azt. Ha pedig ez nem lett volna elég felfordulás, a srácok úgy döntöttek, fordítva ülik meg a lovat és rögtön a meghívott vendéggel, Csabai János színész-rendezővel kezdték az adást, aki elmesélte, hogyan vált díszlettologatóból egyik pillanatról a másikra énekkari taggá, majd miként lett belőle „Romeo legénye”. A beszélgetés során az is kiderült, hogy 1990-ben milyen konfliktus miatt rúgták ki és 2006-ban hogyan akadályozták a munkáját egészen 2010-ig, amikor is egy komoly nehézség kapcsán végleg visszavonult.

Az adás második felében kiderült, hogy Kanadában betiltották a Poutinet, mivel a kanadai gasztronómia eme csodája kiejtésileg kísértetiesen hasonlít az orosz elnök, Putyin nevére, amit sokakban komoly ellenérzéseket váltott ki. A beszélgetésnek itt vége is szakadt, ugyanis Gulyás Gergely összehívott egy Rendkívüli Kormányinfót az üzemanyag-válság miatt, amit a PestiTV élőben közvetített. A Kormányinfó végén a srácok a tőlük megszokott stílusban kibeszélték az ott hallottakat.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture