Ide figyelj, Viktor! Jeszenszky Ukrajna elnökeként üzent Orbánnak – Politikai Hobbista Cservák Csabával 2022.03.31.

Ide figyelj, Viktor! Jeszenszky Ukrajna elnökeként üzent Orbánnak – Politikai Hobbista Cservák Csabával

Ide figyelj, Viktor! Jeszenszky Ukrajna elnökeként üzent Orbánnak – Politikai Hobbista Cservák Csabával

Ukrajna elnöke, Jeszenszky ezúttal nem a kijevi (bocsánat, kijivi) utcákról jelentkezett be, hanem a Hobbista stúdiójából. Ha már MZP Jeszenszkyvel tárgyalt a jövőről, akkor a Hobbista is ragaszkodik ehhez a címhez.
Hogy mi a propaganda, az nem egy egyszerű kérdés, ezért a Hobbista három példán keresztül mutatta be. Első: Parászka Boróka hátsó udvarában Parászka Boróka által megtalált 13 db., félig megégett szavazólapból az összes határon túlról érkezett szavazat megsemmisítését követeli az ellenzék. Második: Hadházy Ákos szerint a Fidesz karatés embereket toboroz, mert áprilisban bunyózni akar a tömeges választási csalások miatt felhorgadt tömegekkel. Harmadik: MZP szerint Orbán Putyin parancsára elzárta a beregi interkonnektort, nem áramlik gázmolekula Ukrajnába Magyarországról. Nos, az első véleményes, de jelentéktelen ügy, a második nettó facebookos rémhír, a harmadik pedig maga az éjsötét ostobaság, az agymosottság és a gombaság egyszerre.
A második félidőben Cservák Csaba alkotmányjogász vendégeskedett a vendégfotelben, és a srácok komoly korrepetálást kaptak rögtön a magyar választási rendszerből. Külön érdemes figyelni Ambrózy arcát, akinek 25 év távlatából egyszer csak felrémlett a D’Hondt mátrix…
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture