Milyen frekvencián rikácsol Dobrev Klára? – Politikai Hobbista Molnár Péterrel 2022.03.17.

Milyen frekvencián rikácsol Dobrev Klára? – Politikai Hobbista Molnár Péterrel

Milyen frekvencián rikácsol Dobrev Klára? – Politikai Hobbista Molnár Péterrel

Azt tudjuk, hogy Dobrev Klárának nem csak szakpolitikai vitája van Orbán Viktorral, de azt nem, hogy ezt miért kell ilyen frekvencián előadni? Tényleg ijesztő! És vajon ez tanulható, vagy villás nyelv kell hozzá? Megannyi kérdés, amire sosem kapunk választ.
Ljubov Nepop, Ukrajna magyarországi nagykövete bejárogathat a Márki-Zay-féle kommunikációs tréningekre, mert mást sem csinál, mint felszólítja, fenyegeti, majd végül leszidja a magyarokat, amiért nem rohanunk fegyverrel felmenteni Kijevet.

Horváth Csacsi kapcsán kérdések merültek fel. Például az, hogy szociálpolitikát végzett másodvonalbeli szocialista politikusként mégis miből kuporgatta össze azt a 6-800 milliót, amibe a budai villája került. Erre az ügyészség is kíváncsi lett, miután ellene vallottak. Hogy mi lesz, azt majd a bíró dönti el, de a Hobbista arra fogad, hogy egy izgalmas kis helyen fog üdülni pár évet. Mert Karácsony Gergely tévedett: Horváth Csacsi nem tudta, hogy miért lehet börtönbe kerülni.

Rachel Levinet beválasztotta az USA Today az év női közé. Ezt az elismerést azzal vívta ki magának, hogy nem nő, hanem férfi. Mert ma az az igazi teljesítmény, ha egy nőnek kukija van, nem az, hogy egy adott területen – legyen az tudomány vagy sport – nagyot alakít.

Hogyan lehet fél karral lefutni egy maratont? Simán, hiszen nem a lába hiányzik… kb. így gondolkodik Molnár Péter ultrafutó bajnok, akinek születésétől fogva könyöktől lefelé hiányzik az egyik karja. Ennek ellenére kajakozott, kenuzott, aztán átállt a futásra. De a maraton csak a “reggeli” számára. Megcsinálta a spartathlont, az iron mant, és a 6 napos futást is. (Amit épp Rakonczai Gábor is fut ezekben a napokban, nagy sajtónyilvánosság mellett, de Pétert kevésbé vonzza a reflektorfény.) És talán a legnagyobb teljesítmény: végigfutotta a Dunát a torkolattól a forrásig, azaz a Duna-deltától a Fekete erdőig, 2600 kilométeren keresztül. Emberfeletti teljesítmények? Igen. De a műsor összes eddigi extrém futó és mindenféle sportoló vendégével összhangban Péter is azt hangsúlyozza: mindenkinek saját magához mérten kell teljesítenie, és az a lényeg, hogy sportoljunk, fussunk, tágítsuk szép lassan a határainkat.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture