Jeszy felszólította Péterfy Juditot, hogy álljon a nyilvánosság elé és vállalja fel, mit gondol Márki-Zay Péterről – Politikai Hobbista Tóth Gabival 2022.04.01.

Jeszy felszólította Péterfy Juditot, hogy álljon a nyilvánosság elé és vállalja fel, mit gondol Márki-Zay Péterről – Politikai Hobbista Tóth Gabival

Jeszy felszólította Péterfy Juditot, hogy álljon a nyilvánosság elé és vállalja fel, mit gondol Márki-Zay Péterről – Politikai Hobbista Tóth Gabival

Jeszy felszólította Márki-Zay Péter kommunikációs kísérőjét, Péterfy Juditot, hogy álljon a nyilvánosság előtt is vállalja fel, hogy mit gondol valójában az ellenzék miniszterelnök jelöltjéről. Hogy egy beszámíthatatlan, közveszélyes elmebeteg, aki miatt teljesen összeomlott ő és az ellenzék is. És hogy csak Gyurcsány örül. Ha ezt megteszi, akkor ő lehet a hős, az új Hajós András.
MZP megidézte a Halál 50 óráját, amikor kifejtette, hogy a magyar fiataloknak fontosabb a vér, mint a benzin. Csak rosszul emlékezett, Hessler ezredes szerint ugyanis nem fontosabb a vér a benzinnél, hanem a benzin vér.
De ha már sikerült a Hobbista első félidejét az elmebetegekre szentelni, akkor előkerült Fleck Zoltán jogmuciológus is, aki szerint már meg van beszélve a Nyugattal, hogy ha veszítenek, ha nyernek, jön a Szövetséges Ellenőrző Bizottság. Ha nyernek, akkor békésen, ünnepelve fogadják a nyugati gauleiter, ha veszítenek, akkor megszállják Magyarországot. Igen, Fleck tényleg erről álmodozott. Ezért dolgozik azon a teljes hálózat, hogy Magyarországot Putyin háborús szövetségeseként kezeljék.
Több, mint másfél éve, sőt, igazából a műsor indulásának pillanata óta várja a Hobbista Tóth Gabit a vendégfotelbe… most végre ráért, és el is jött. És tuti, hogy az eddigi 375 műsor egyik legjobb hangulatú, leglazább beszélgetésére került sor. Nyilván szóba került mindaz a sok-sok méltatlan, aljas, gyűlölködő támadás, amit Gabi kapott az elmúlt években Puzsér Róberttől kezdve Osváth Zsolton át számos további vezénylő tábornoktól és droidhadseregeiktől, pusztán amiatt, hogy felvállalta nemzeti és keresztény értékrendjét. Gabi nem csak hogy állta végig a sarat ezekkel szemben, hanem néha már egyfajta perverz élvezetet is talál abban, ahogy hisztériáznak. Mert nemhogy hátránya nincs ezekből a mindennapokban, hanem több helyre hívják, több a koncert, a fellépés, mint valaha. Nem csak hogy a legnagyobb követőtáborral rendelkező magyar énekesnő a Facebookon, hanem még 80 ezerrel(!) növelni is tudta a kedvelői számát. Nagyszerű példa – és példakép – lehet mindenki számára, aki a művészvilágban, a közéletben nem meri felvállalni a gondolkodását, aki fél attól, hogy a libernáci közeg tönkreteszi, ha nem áll melléjük, vagy legalábbis nem marad csöndben. Hajrá, Gabi!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture