Rendesen odaégett Langley hamburger-receptje vasárnap! – Politikai Hobbista Dezső Tamással 2022.04.06.

Rendesen odaégett Langley hamburger-receptje vasárnap! – Politikai Hobbista Dezső Tamással

Rendesen odaégett Langley hamburger-receptje vasárnap! – Politikai Hobbista Dezső Tamással

A recept adott volt, többször kisütötték belőle a kormányváltást. Anno a 2008-as válságot követően Görögországban Papademos, Olaszországban Renzi, Bulgáriában Petkov (akinek még a felesége is amerikai), vagy legfrissebben Ukrajnában Zelenszkij lett a globalista elit megbízott helytartója. Csak itt, nálunk bukott meg a csodarecept. Vajon miért? Azért, mert rosszul mérték fel a magyar társadalmat: sovinisztának és turbókereszténynek tartják, akiknek egy fundamentalista patriarcha kell. Hát nem. És azért is, mert rosszul mérték fel Orbánt.

Rig Lajos nagyon helyesen és nagyon korrekt módon visszavonul; listán sem veszi fel a mandátumát. Levonta a megfelelő következtetéseket. Szemben például Tóth Bercivel, az MSZP láthatatlan elnökével, aki kijelentette, hogy ő semmiért nem tehető felelőssé, átveszi a mandátumát, de a parlamenti munkában nem kíván részt venni. Csak felveszi a fizetését, meg két-három hetente benéz, hogy valamit óbégasson napirend előtt a miniszterelnöknek.

Zelenszkij úgy viselkedik, mint egy neveletlen gyerek. Kiabál, követelőzik, fenyeget, parancsol, dirigál, sérteget. Hogy miért, arra tök egyszerű a válasz: a hálózat szólt neki, hogy be kell dolgoznia a magyar kampányba. Cserébe Szijjártó végre berendelte az ukrán nagykövetet.
A második félidőben Dezső Tamás történész, egyetemi tanár, a Migrációkutató Intézet igazgatója volt a Hobbista vendége. A lebilincselő történelemóra nem is annyira a múltról, hanem inkább a jövőről szólt – ami sajnos nem annyira fényes. A Föld jelentős részén, elsősorban az iszlám világban, illetve Afrikában hatalmas túlnépesedést látunk, amihez egy erősödő vízhiány társul. Ez a migráció legfőbb oka. A World Resources Institute előrejelzése szerint 2040-re a mostani mérsékelt égövi területek nagy része, mind az Egyesült Államok, mind Dél-Európa gyakorlatilag kiszárad. De ez a sors vár Ukrajnára is. Ahol most épp háború zajlik, aminek a valós okait, a háttérben húzódó tényleges érdekeket ma még nem ismerjük. Ma még csak érzelmi alapon reagálunk a háborúra, de a történelem kegyetlen tanítómester; meg fogja állapítani és ítélni a valós okokat. Ettől függetlenül semmilyen helyi vagy geopolitikai érdek nem lehet mentség arra, hogy emberek tízezreit áldozzák fel miatta.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture