Így sokkolta a Hobbista stábját a tévé megszűnésének híre – Politikai Hobbista Szabó Lillával 2022.05.09.

Így sokkolta a Hobbista stábját a tévé megszűnésének híre – Politikai Hobbista Szabó Lillával

Így sokkolta a Hobbista stábját a tévé megszűnésének híre – Politikai Hobbista Szabó Lillával

Onnan lehet tudni, hogy Jeszyék nem igazi újságírók, hogy moralizálás én önsajnáltatás helyett (ahogy azt a FOSból megszokhatták a kedves nézők) meglehetősen vidámak voltak végig. Sőt, a második félidő elején alig tudták elkezdeni a műsort. De legalább kiderült, hogy május 9-e micsodája a szegény embernek.
Hogy ne csak bohóckodás legyen, az első félidőben, a srácok végigvették, miért ragaszkodnak az európai, főleg a nyugat-európai politikusok az egyre terebélyesedő szankciókhoz.
Megint új múlt készült, ma éppen a Győzelem napját kellett átírni, mivel kiderült, ez csak Sztálinnak volt ünnepnap; igazából már előző nap kitört a béke Európában. Hogy ebben mennyi az igazság és mennyi az oroszellenes propaganda, az is kiderül a Politikai Hobbista hétfői adásából.
A második félidőben – mármint amikor végre abbahagyták az önfeledt és önironikus röhögést a srácok – Szabó Lilla hormonegyensúly-terapeuta mesélt sok-sok érdekes dolgot férfiakról és nőkről. Leginkább azt, amiről már Mester Károly agrármérnök is beszélt előző kedden, hogy a különböző vegyszerek, tartósítószerek, kozmetikumok, fogamzásgátlók, de még a hús és a csapvíz is sokszor annyi mesterséges, külső ösztrogént tartalmaznak, hogy teljesen felborult az emberek hormonháztartása. Ezért látunk annyi elnőiesedett tinédzserfiút (azaz “soyboy”-t), elhízott férfit és nőt, mert nem csak túl sokat eszünk, de rettentő káros dolgokat is viszünk be az étellel a szervezetünkbe. A jó hír: van megoldás. Erről is beszél a szakember a műsorban…
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture