Óriási meglepetés (ja, nem): Az ellenzéki politikusok külföldi zsoldban állnak – Politikai Hobbista Járóka Líviával 2021.12.09.

Óriási meglepetés (ja, nem): Az ellenzéki politikusok külföldi zsoldban állnak - Politikai Hobbista Járóka Líviával

Óriási meglepetés (ja, nem): Az ellenzéki politikusok külföldi zsoldban állnak - Politikai Hobbista Járóka Líviával

Anonymus újabb videót készített – pontosabban újabb hangfelvételt hozott nyilvánosságra. Ezúttal nem gazdasági mutyikat beszélnek meg a szereplők, hanem Gansperger Gyula elég egyértelműen elmagyarázza rajta egy lelkes kollégának, hogy a hazai baloldali politikusokat a hatalom megszerzésében egy cél vezérli: megfelelni a külföldi megbízóiknak, és megkapni ezért a jutalmat. Egyszer már eladtak mindent gombokért, magas profitot garantáltak az új tulajdonosoknak, a magyar emberek kárára… és most is ugyanezt akarják csinálni. Szóval semmi új a nap alatt. Ja, és a baloldali elit is tisztában van vele, hogy Szabó Tímea CIA ügynök. Szóval tényleg semmi új a nap alatt.
A második részben Járóka Lívia Európa parlamenti képviselő, az EP egyetlen roma tagja volt a Hobbista vendége. 17 éves képviselősége során rengeteget tapasztalt, lakott életvitelszerűen Nyugat-Európában, megismert rengeteg embert, és ezalatt az idő alatt két fontos megállapításra is jutott. Az egyik, hogy tényleg itthon a legjobb; a másik, hogy az EP tényleg tele van olyan figurákkal, akiknek nincs minden kereke a helyén. Egyik kedvence az a baloldali képviselő, aki lenácizta őt. Arra a kérdésre, hogy adott esetben átnyergelne-e az európairól a hazai politikára, annyit tudott válaszolni, hogy ha úgy alakulna, nem bújna ki a feladat alól, de nem feltétlenül vágyik arra, hogy Kabul rózsájával mérkőzzön a Parlamentben.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture