Egy őskomcsi, aki rendszerváltó ellenzékit varázsolt magából… Márki-Zay és a matematika… végre megértjük Kínát

Egy őskomcsi, aki rendszerváltó ellenzékit varázsolt magából… Márki-Zay és a matematika… végre megértjük Kínát

Egy őskomcsi, aki rendszerváltó ellenzékit varázsolt magából… Márki-Zay és a matematika… végre megértjük Kínát

Magyar Bálint interjút adott a Partizánnak, véget nem érő ön-vállveregetések közepette. Apja a Rákosi-rendszer hű kiszolgálója volt, de az új múlt gyártásában élenjáró egykori oktatási miniszter sikeresen alakította át utólag a kommunista rendszer bírálójává. De nem csak ebben a kérdésben rántja le a leplet a Hobbista, és mutatja meg a valóságot. Az egész SZDSZ hazugságra épült, Magyar Bálint miniszteri tevékenysége pedig az érettségi-botránnyal teljesedett ki. De nemhiába a posztszocialista világban képzett és szocializálódott, dörzsölt, minden hájjal megkent politikus ő: ezt is a Fideszre keni. A valótlanságokkal már szürreális szinten teli interjú legfontosabb mondásaiért, és az azokkal szembeni valós tényekért érdemes végignézni a mai Hobbistát.
Magyar Bálint mindenkit felülmúló önfényezése és újmúlt-gyártása mellett Márki-Zay Péter is nagyot alkotott; ő a saját matematikai és igazmondási képességeit vitte egészen gyurcsányi magaslatokig. Ha valaki megnézi a sajtótájékoztatóról készült videót, és nem ismeri a szereplőket, egészen biztos, hogy azt hinné, a Monty Pythont látja.
A második félidőben Salát Gergely, Magyarország első számú sinológusa volt a Hobbista vendége. Hogy az micsoda? Olyan valaki, aki ismeri Kínát. És nagy szükség volt végre egy ilyenre. Hogy ne csak a kis csapat mesélje el rendszeresen a nézőknek, hogy bár Kína egy elnyomó, kommunista állam, amilyenben egyikünk sem szeretne élni, de ugyanakkor egy megkerülhetetlen világhatalom, akikkel muszáj együttműködni, és akik viszont egyáltalán nem akarják ránk erőltetni a politikai filozófiájukat, berendezkedésüket. Gergőnek nem csak ez a szakterülete, hanem gyerekkorában több évet élt Kínában, így az ottani kultúrát, a mindennapokat is jól ismeri, és rengeteg kérdésre tudott válaszolni. Hogy mit válaszolt Ábrahám Robi azon kérdésére, miszerint igaz-e, hogy a kínai nők méret-okokból kedvelik az európai férfiakat…? Na, ezt itt most nem áruljuk el, de az adásból kiderül.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture