Ákos, vétel! Ákos! Valami történik a Fővárosi Városházán! – Politikai Hobbista Király Nórával 2021.11.26.

Ákos, vétel! Ákos! Valami történik a Fővárosi Városházán! - Politikai Hobbista Király Nórával, a Ficsak és a Zöld Követ alapítójával

Ákos, vétel! Ákos! Valami történik a Fővárosi Városházán! - Politikai Hobbista Király Nórával, a Ficsak és a Zöld Követ alapítójával

fehérellenes rasszizmus nem újkeletű, amerikai találmány. Darrel Brooks, a hét elején a waukeshai tömegbe hajtó gyilkos csak követi az afrikai diktátor Mugabét. Aki, miután megszerezte az egyeduralmat Rodézia felett, rögtön fehérellenes pogromokba kezdett. Kirabolta, megölte őket, a többieket pedig elüldözte. Mert Afrikai az afrikaiaké. Persze tegyük fel a kérdést, mit kapna az a fejére, aki kijelentené, hogy európai az európaiaké. Már a kérdés is rasszista, Mugabét mégis ünnepelte a haladó világ, amikor szolid népirtással ünnepelte meg, hogy Rodéziát átnevezték Zimbabwére.
A Telex úgy próbálja kimosni Karácsony Gergely városházi korrupcióval telített pelusát, hogy fideszes belügynek keretezte át az Anonymus által terített felvételeket. És mindezt ugyanolyan zseniális időzítéssel tették, ahogy csak Karácsony Gergely képes öngólokat rúgni. Mert emlékezetes pillanatokkal szolgált a főpolgármester az első tagadásakor. Azzal érvelt, hogy biztos nem akarják eladni a Városházának helyt adó épületet, mert közparkot építenek a parkoló felére. És ugyanebben a pillanatban kijött egy felvétel, hogy azért csak a parkoló felét építik be, hogy könnyebben lehessen eladni az épületet. A Telex meg abban a pillanatban nyilvánította fideszes belügynek a történteket, amikor kijött a legújabb felvétel, ami folytatólagosan elkövetett balos ingatlanmutyikról és százalékos visszaosztásokról szólt.
A második félidőben Király Nóra, Újbuda korábbi alpolgármestere, a FICSAK (Fiatal Családosok Klubja) és a Zöld Követ Egyesület alapítója volt a Hobbista vendége. Megtudtuk tőle, hogy közel ötven, sima, hétköznapi szülőket is a tagjai között tudó civil szervezet dolgozik Magyarországon a családokért, és a tőlük érkező javaslatoknak, információknak fontos szerepe van a kormányzati családpolitika alakításában. Kis túlzással tehát, amit Novák Katalin – most már miniszterként – bejelent, az valahol, egy játszótéren született meg ötletként. Ami pedig a zöldpolitikát illeti, ez azon kevés ügyek egyike, amire a fiatalok odafigyelnek, ezért is tartja fontosnak az egyesület, hogy szlogenek, illetve kormányok által megoldandó, nagy globális feladatok (jegesmedvék megmentése, esőerdők, stb.) helyett azt mutassa meg, hogy a hétköznapi ember mit tehet a környezet védelméért.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture