Hogy te is értsd, mi történt az év (egyik) legfontosabb perében; a Rittenhouse-perben az Egyesült Államokat mentették fel 2021.11.22.

Hogy te is értsd, mi történt az év (egyik) legfontosabb perében; a Rittenhouse-perben az Egyesült Államokat mentették fel

Hogy te is értsd, mi történt az év (egyik) legfontosabb perében; a Rittenhouse-perben az Egyesült Államokat mentették fel

Nem csak Kyle Rittenhouse ült a vádlottak padján. Ott ült minden egyes állampolgár alkotmányos joga, sőt, a teljes Egyesült Államok; hagyományaival és alkotmányos berendezkedésével. A Hobbista végigvette, mi vezetett el odáig, hogy 12 esküdtnek kellett döntenie arról, hogy érvényes-e még az az alapelv, hogy mindenkinek joga van az önvédelemhez, vagy már ezt is felülírta a kritikai fajelmélet.
Rittenhouse ugyanis – bármit is hazudozzon a független-objektív sajtó (FOS), jogosan fordította a fegyverét az őt meglincselni, kivégezni akaró antifás halálbrigád ellen. Nem akkor használta, amikor a BLM és az Antifa felgyújtotta és kirabolta a várost, hanem amikor meg akarták ölni. Az amerikai wokeprogresszív adminisztráció persze keresi a lehetőséget, hogyan tudnák mégis, akár az alkotmány felrúgásával is kicsinálni a srácot, de egyelőre a jogállam áll győzelemre.
És persze neki kell állni sorban szarrá perelni a hazudó médiumokat, a hazugságokat terjesztő és lincselésre buzdító politikusokat és a GoFundMe adománygyűjtő oldalt, amelyik kiadta egy, Kyle Rittenhouse jogi védelmére adományozó rendőr nevét, hogy azt kirúgják a munkahelyéről. Ja, és persze a Facebookot, ami törölte, tiltotta azokat a kommenteket, melyben Rittenhouset ártatlannak nevezik.
A második félidőre az országos hírű etyeki sonkamester, Árpás László érkezett meg, és persze, hogy nem jött üres kézzel. Mire az adás végén a csapat elfogyasztotta a sonkát, már olyan ismeretek birtokában tette azt, ami után sosem lesznek képesek csak úgy, szenvedélymentesen leemelni a hipermarketek polcáról egy előre csomagolt parizert. A tengeri só Pag szigetéről érkezik, az érlelés minimum 2 évig tart, és időnként borral is meg kell locsolni a kötözött sonkadarabokat. Az olaszok évente 75 millió tonna sonkát csinálnak, a spanyolok 90 milliót… mi magyarok kettőt. Pedig ahogy a borainkkal, úgy a sonkáinkkal is simán felkerülhetnénk a világ gasztronómiai térképére. Olyannyira, hogy Árpás Laci egyik híres olasz sonkakészítő barátja mesélte, hogy 200 évvel ezelőtt a sonkakészítésbe belekezdő őseit még egy magyar sonkamester tanította az alapokra. A pálya nekünk lejt, már csak győzni kellene.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture