Nagy politikusi szexbotrányhatározó – Politikai Hobbista Irényi Zoltán gazdálkodóval 2021.11.23.

Nagy politikusi szexbotrányhatározó – Politikai Hobbista Irényi Zoltán gazdálkodóval

Nagy politikusi szexbotrányhatározó – Politikai Hobbista Irényi Zoltán gazdálkodóval

Jakab Péter szeret éjszakába nyúlóan frakció-iratokat rendezgetni a kabinetvezetőjével. Amivel semmi baj nincs; mással is előfordult már ilyesmi. Bár a nyilvánvalót ritkán szokták ennyire vadul tagadni. Meg feljelentésekkel fenyegetőzni. A Hobbista ennek apropóján áttekintette, milyen nagy politikusi szexbotrányokkal találkozhattunk az elmúlt évtizedekben. Meg persze arról is ejtettek pár keresetlen szót a srácok, hogy ennyi lakással és ennyi hazudozással a parizere mögött talán kevésbé kéne mások erkölcseivel foglalkozni.
A meggyőzés tudománya a legfontosabb diszciplína egy politikus számára. A politikusoknak egy egész társadalmat kell meggyőzniük, ehhez pedig az egyes emberek meggyőzésén keresztül vezet az út. Természetesen számít a hitelesség, a személyes karizma – bárkinek nem hiszünk el bármit. De valójában sokkal több az egészben a tudomány és a tudatosság, mint gondolnánk. Ezekről a meggyőzési technikákról tartott a Hobbista egy kis muciológiai tíz percet.
A második félidőre egy igazi, rendes, egyszerű magyar parasztember ült be a Hobbista vendégfotelébe. Így definiálta saját magát Irényi Zoltán, amikor néhány hónappal ezelőtt megbeszélték Jeszivel, hogy valamikor bejön a műsorba, és elmeséli mindazt, amiről nekünk itt Budapesten fogalmunk sincs: hogy mi van vidéken. És tényleg nincs fogalmunk: Jeszi például most tudta meg a szalma és a széna közti különbséget. És megtudtuk azt is, hogy 100 szülésből kb. 4-5%-ban születik két borjú; hogy Zoli nem csak beleszületett a családi gazdaságba, hanem tényleg szereti is ezt a munkát és ezt az életet; no meg hogy a magyar gazdák nem véletlenül támogatják elsöprő többségben a mostani kormányzatot. A támogatásoknak köszönhetően tisztességesen meg tudnak élni, fejleszteni tudnak, újra perspektíva van a mezőgazdaságban a termelők és az egész ország számára.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture