Hogyan lehetne a Politikai Hobbista is független és objektív? – Vendég: Aszódi Attila 2022.04.26.

Hogyan lehetne a Politikai Hobbista is független és objektív? – Vendég: Aszódi Attila

Hogyan lehetne a Politikai Hobbista is független és objektív? – Vendég: Aszódi Attila

Milyen lenne, ha a Hobbista, sőt, az egész Pesti TV be lenne kötve egy nemzetközi hálózatba? Ha pont annyira lennénk függetlenek és objektívek, amennyire a hazai Függetlenobjektív Sajtó (FOS) az? Ezt a gondolatkísérletet játszotta végig a csapat a mai adásban. Volt benne lengyel-magyar barátság, mindenféle civil szervezetek, meg persze pályázati pénzek. Vigyázat! A hazai baloldali – bocsánat, függetlenobjektív – sajtó működésével való hasonlóság pusztán a véletlen műve!

Elon Musk megvette a Twittert. Nem lehet eleget beszélni ennek az eseménynek a jelentőségéről, még ha a Hobbista eddig nem is beszélt róla. Pontosabban de, de csak a YouTube csatornán egy külön előadás keretében. Ideje volt, hogy a műsorban is szóba kerüljön. Főleg miután az üzlet hétfőn végül meg is köttetett. Ha Musk komolyan végre is hajtja, amit tervez, akkor az egy óriási gyomros a cenzúráknak, és az azt működtető globalista baloldalnak is.

Svédországban egy előzetesen bejelentett, az ország alkotmánya által megengedett véleménynyilvánítási szabadság keretein belül maradó, nyilvános koránégetés miatt (ami végül meg sem történt), bevándorlók ezrei kezdtek mindenféle erőszakos megmozdulásokba Norköppingben, majd további városokban is. Ezeknek az lett a vége, hogy a rendet biztosítani hivatott rendőrök elmenekültek a tüntetők elől. Svédországban a rendőrség már nem képes biztosítani a közrendet. A világ persze nem érti a sztori hátterét, a média pedig nem számol be róla, vagy ha igen, akkor csakis arról beszél, hogy a muszlimok a vallási meggyőződésüket ért sérelem miatt háborodtak fel.

Az energetikusok mindig energiamixben gondolkodnak – ezzel a gondolattal indított Aszódi Attila a Politikai Hobbistában. Az atomerőmű a zsinór, de minden más energiatermelési módra szükség van, akkor is, ha néhány politikus és ideológus másképpen gondolja. Annyira szükség van zsinóráramra, hogy a németek is megveszik a franciáktól. Hogy a felkészült, széles látókörű energetikai szakemberek többnyire a jobboldalon vállalnak szerepet, és legtöbbször teljesen naiv és a területhez nem értő emberekkel kényszerülnek vitatkozni a másik oldalról, azt Aszódi Attila is megerősítette. Annyival árnyalta a képet, hogy nincs hülye kérdés, és az összes felmerülő aggodalmat nekik kötelező eloszlatni. Érdekes fejlemény, hogy az áram ára olyan szintre emelkedett, hogy a piac elkezdett érdeklődni a decentralizáltan termelő, kisebb atomerőművek iránt, amit manapság a brit Rolls-Royce ajánl a figyelmünkbe. Lehet, tényleg nem lesz érdemes nemsokára hatalmas komplexumokat építeni évekig, simán elketyeghet egy város, egy gyár egy miniatomerőművel – igaz, az nem teljesen úgy néz ki, mint ahogy Fekete-Győr András megálmodta.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture