Kell-e megint parázni a járványtól? – Politikai Hobbista Kálomista Gáborral 2021.10.27.

Kell-e megint parázni a járványtól? – Politikai Hobbista Kálomista Gáborral

Kell-e megint parázni a járványtól? – Politikai Hobbista Kálomista Gáborral

Mi lenne, ha valaki olyan álláshirdetést tenne közzé, hogy gyapotszedőt keres, de csak afrikait. Nyilván kitörne a világbotrány, és jogosan. De azon miért nem háborodik fel senki, amikor egyetemi pozíciókat hirdetnek meg kizárólag feketék számára? A kérdést, noha költői, a Hobbista megválaszolja.
Annyit szidtuk az Európai Uniót, most dicsérjük picit! Megint létrehoznak valamit, ami 32 éve hiányzik a magyarországi közéletből, a központi cenzori hivatalt. Ezentúl a Brüsszel által kijelölt radikálbalos aktivista-propagandisták határozzák meg, hogy mi igaz és mi hamis.
Tart-e még a Covidvilágjárvány, illetve ha tart, mennyire kell nekünk is tartani tőle? A Hobbista skandináv és ausztrál példákon keresztül bemutatja, mennyire hamisak azok a feltételezések, melyek szerint a durva lezárások vezetnek sikerre a járvány elleni küzdelemben. A svédek egyáltalán nem zártak, a lakosságra bízták a védekezést, a norvégok most jelentették ki, hogy a koronavírust ezentúl közönséges légúti megbetegedésként kezelik, addig az ausztrálok minimális esetszámnál hisztériakampányba kezdtek és rendőrállamot csináltak. Az eredményességet pedig nem Lantos Gabriellától kell megérdeklődni, hanem megnézni, mennyi lett egy adott országban a többlethalálozás.
A második részben Helmeczy Dorottya, az “Elk*rtuk” című film társproducere helyett végül Kálomista Gábor, az “Elk*rtuk” című film másik társproducere érkezett meg a Hobbista vendégfotelébe. Az esztétikum és a női kvóta így kevésbé érvényesült, viszont még keményebb megfogalmazásokon keresztül tudhattuk meg, mit művelt a Gyurcsány-kommandó és a fasisztoid-bolsevik segédcsapatok, a mozikon át a főváros vezetéséig, azért, hogy megpróbálják ellehetetleníteni a filmet, annak alkotói, szereplőit. Úgy néz ki, nem sikerül; hiába húzták le vezényszóra az IMDBn, hiába próbálták a kamu foglalásokkal távol tartani a nézőket, végül az egész a saját arcukba robban: a sok cirkusz, balhé és fröcsögés csak még nagyobb érdeklődést generál a filmnek, a jegybefoglalásos próbálkozásnak pedig még büntetőjogi következménye is lesz.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture