Dühöngő elmebetegek versenyeztek az ATV-én – Politikai Hobbista Szabó Lászlóval, a Mediaworks vezérigazgatójával 2021.09.16.

Dühöngő elmebetegek versenyeztek az ATV-én – Politikai Hobbista Szabó Lászlóval, a Mediaworks vezérigazgatójával

Dühöngő elmebetegek versenyeztek az ATV-én – Politikai Hobbista Szabó Lászlóval, a Mediaworks vezérigazgatójával

Előválasztási vita helyett alkotmányos rend megdöntésére irányuló csoportos fantáziálgatást tartottak az összefogás miniszterelnök-jelölt-jelöltjei az ATV képernyőjén. Semmilyen érdemi elképzelések nem szerepeltek a műsoron, csak mindenki erős volt és fenyegető, ontották a fideszes vért és osztották a börtönéveket. A szakpolitikai megoldásaik cserébe nélkülöztek mindennemű értelmet.
Pedig a jó politikai válaszok a jó kérdésfeltevéssel kezdődnek. Először a problémákat kell helyesen beazonosítani. Ugyanis akkor lesz valaki jó politikus, ha jó megoldási javaslatokkal áll elő, a javaslatai mögé pedig képes társadalmi és politikai többséget szervezni. És attól lesz valaki rossz politikus, hogy hibás megoldási javaslatokkal áll elő. Vagy nem képes társadalmi és politikai többséget szervezni maga mögé.
De aki még a kérdést sem tudja értelmesen feltenni, a problémát sem képes helyesen beazonosítani, hanem ehelyett felépít egy hazug disztópiát, amiben magára osztja a messiás szerepét, az nem rossz politikus, hanem egy dühöngő elmebeteg.
A New York Times cikket írt az Eukarisztikus konferenciáról, amelyben tájékoztatta az olvasóit, hogy Romániában, Bukarestben járt Ferenc pápa. De ez csak egy kis színes arról a lapról, amelyik rendszeresen eligazít minket, hogy miről mit kellene gondolnunk – elvégre ki ismeri jobban a térséget, annak geopolitikai rögvalóságát és a társdalmait: mi vagy ők? 🙂
Vitor Belfort egy perc alatt kiütötte az egykori cirkáló- és nehézsúlyú box világbajnok Evander Holyfieldet. Amiatt érdekes ez, hogy még sosem nyert UFCből senki boxoló ellen, és azért is, mert a gálát Donald Trump, az Egyesült Államok korábbi elnöke celebrálta, aki olyan ünneplést kapott, amiről a jelenleg regnáló elnök csak álmodozhat.

A második félidőben folytatódott a Hobbista „mini-sorozata”. Harmadszor is Szabó László ült a vendégfotelbe; a paralimpiai bizottság elnöke, valamint az MTVA korábbi vezérigazgatója és Új-Zélandról frissen hazatért nagykövetünk után a harmadik Szabó László, a Mediaworks vezérigazgatója (és volt washingtoni nagykövet) is elfogadta a Hobbista meghívását. Megállapították, hogy Amerikában valóban ijesztő folyamatok zajlanak, nemcsak a kormánymédia ijesztget bennünket, hanem valóban több mint 1 millió heteroszexuális fehér ember menekült már New York-ból Floridába. A volt nagykövet személyesen tapasztalta a woke-kultúra tébolyult randalírozását, de reméli, hamarosan nagy erővel visszaleng az inga, és már vannak is ennek jeleni. Azt pedig végképp reméli, hogy Magyarországon sosem jutunk el odáig. Ebben fontos szerepe van a médiának, amiben 10 évvel ezelőtt még 70%-os balliberális túlsúly volt, de mára kiegyenlítődtek a viszonyok, még ha az online térben továbbra is a baloldal erősebb. Ő a tartalmi kérdésekbe amúgy nem szól bele, a feladata elsősorban a cégvezetés, az üzleti szempontú megközelítés, de ettől még nem kérdés, hogy a Mediaworks cégei és sajtótermékei konzervatív értékrenddel és megközelítéssel állnak a világhoz. Tehát nem játsszák el a függetlent, ám objektíven, tárgyilagosan igyekeznek tájékoztatni az olvasókat.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture