Kell-e újabb háborútól tartanunk Európában? (És mikor építünk végre csatahajót?) – Politikai Hobbista Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztossal 2021.10.01.

Kell-e újabb háborútól tartanunk Európában? (És mikor építünk végre csatahajót?) – Politikai Hobbista Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztossal

Kell-e újabb háborútól tartanunk Európában? (És mikor építünk végre csatahajót?) – Politikai Hobbista Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztossal

Ismét megkaptuk a zártkapus büntetést a nagy semmiért, és ezúttal nem az UEFA-tól, hanem a FIFA-tól, az angolok elleni vb-selejtezőn történtek miatt. Állítólag hárman huhogtak az egyik fekete játékosra, amit állítólag az angol közvetítőstáb riporterei hallottak is, mások pedig nem, köztük Tas Dani sem, aki pedig pont ott állt a helyszínen, ahol az inzultusok is zajlottak. A már az UEFA-nál is feltűnően fontoskodó, és a FIFA-nál vélhetően most is erősen lobbizó FARE viszont nem érné be ennyivel. A szervezet vezetője arról delirál, hogy a két büntetést végre össze kéne vonni, és a magyarokat kizárni a vb-ről, meg úgy általában mindenhonnan, ha lehet…
Közben 4 éve német szurkolók egy csoportja, akik nem hárman, hanem kb. 200-an voltak, megzavarták a prágai cseh-német vb-selejtezőt. Szétfütyültek egy gyászszünetet, majd Sieg Heil-rigmusokkal ünnepelték a 2-1-es német győzelmet. Ez csak egy minimális pénzbüntetést ért. Kettős mérce volna? Dehogy! Ez már egy már nyílt, magyarellenes gyűlöletpolitika. Itt vadásszák a rasszizmust, meg szónokolnak a zéró toleranciáról, a magyar lelátókon azt is képesek meghallani, ami el se hangzott, de a román lelátókon tomboló magyargyűlöletet, a magyarok meggyilkolására felhívó rigmusokat leszarják.
Németországban, illetve ahogy Alice Weidel, az Alternative für Deutschland vezetője nevezte, Európai egyetlen hippiállamában választásokat tartanak. Természetesen semmi jót nem várunk tőlük; csak rossz, illetve még rosszabb lehetőségek vannak. A katasztrofális merkeli kormányzás után, ami NDK-t csinált az NSZK-ból, valószínűleg egy még tragikusabb korszak fog következni, amiben, a tőrdöfés-elmélet mintájára, a közép-kelet-európai államokat fogják vádolni amiatt, hogy ők egyre rosszabbul élnek. Mert nyilván a lengyelek és a magyarok hibája az, hogy besült az energiewunderwaffe, hogy nem integrálódtak a német társadalomba a bevándorlók, hogy a német ipar leépül, hogy továbbra sem terjedt el az e-mail használata és faxot küldözgetnek egymásnak, hogy a mai napig szigorú korlátozások és lezárások között élnek, stb. Ez mind-mind nyilván az LMBTQ-jogokat semmibe vevő magyarok és lengyelek bűne, amit az új német kormány agresszív külpolitikával fog megtorolni.
A második félidőben Maróth Gáspár védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos volt a Hobbista vendége, és persze, hogy az egyik fő kérdés az volt: minek nekünk hadsereg? Aki a balos médián szocializálódik, az ráadásul évek óta csak gúnyolódással, degradáló megjegyzésekkel találkozik. Miközben a magyar hadsereg már rég nem az, ami a rendszerváltás előtt volt, vagy amit 2002-től teljesen leépítettek a baloldali kormányok. És nem azért zajlik a haderőfejlesztés, mert katonai konfliktusokban szeretnénk részt venni, hanem hogy senkinek se jusson eszébe minket belerángatni egy ilyenbe.
Szóba került a NATO is, ami egészen a közelmúltig jól látta el a feladatát, és mentes volt az ideológiától és a bullshitteléstól, de sajnálatos módon az elmúlt egy évben, az amerikai választások óta hatékony katonai szervezet helyett már ott is “értékalapú” közösségről hadoválnak. (Mint anno a Varsói Szerződésnél.) Kár lenne a NATO-ért, mert ha nincs, akkor sok egyéb probléma mellett ez azt is jelentené, hogy kétszer ennyi pénzt kellene haderőfejlesztésre költenünk.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture