Az amcsiknak is kezd elege lenni az LMBTQ-propagandából – Politikai Hobbista Bogdán Csabával 2021.11.03.

Az amcsiknak is kezd elege lenni az LMBTQ-propagandából - Politikai Hobbista Bogdán Csabával

Az amcsiknak is kezd elege lenni az LMBTQ-propagandából - Politikai Hobbista Bogdán Csabával

Az amerikaiaknak végre kezd elegük lenni. Miután a szülő a járvány alatti online oktatás során észrevették, hogy micsoda neomarxista elmebajokat tanítanak a gyerekeknek az iskolákban, elkezdtek tiltakozni. Először az iskolai szervezeteknél, és most a szavazófülkékben is. Virginia államban kedden kormányzó-választást tartottak, ahol a demokrata jelölt azzal kampányolt, hogy meg fogja engedni az iskolákban az LMBTQérzékenyítést, akár a szülők tudta és beleegyezése nélkül is. Na, ezt nem kellett volna. A republikánus jelölt legyőzte. De a többi állami tisztséget, sőt a kongresszusi többséget is elnyerték Virginiában a republikánusok. Az inga elindult visszafelé…
Újabb klímacsúcsot rendeztek a világ vezetői és a legnagyobb hollywoodi celebek. 400 magángéppel érkeztek, egy kisebb afrikai ország teljes évi károsanyag-kibocsátását produkálva. Cserébe nagyon drámai nyilatkozatokat tettek arról, hogy a boJgónak vége, mind meghalunk. Az egész konferencia olyannyira értelmetlen volt, hogy a világ legnagyobb országai közül háromnak (Oroszország, Kína, Brazília) a vezetője el sem ment. Akik pedig ott voltak, zömmel aludtak. Frankón.
A második félidőben Bogdán Csaba, az Első Emelet (és a szélesebb körben jóval kevésbé ismert, de nagyon komoly nemzetközi tekintéllyel rendelkező) Solaris zenekar gitárosa volt a Hobbista vendége. Nyilván nem maradtak el a családdal kapcsolatos kérdések sem (Csaba felesége Szandi, az egyik legismertebb magyar énekesnő), kiderült például, hogy mindhárom gyerekük muzikális, de egyik sem készül zenei pályára. A középső viszont imádja a rappet, így ebből ki is alakult egy kisebb vita a stúdióban (az egyik sarokban Ábrahám Robi, a másikban nagyjából mindenki más), hogy most akkor művész volt-e Tupac Shakur vagy sem. Végül persze szőrmentén a politikai is szóba került; Csaba is azt vallja, hogy a zenészeknek simán lehet véleménye, ezt bátran fel is vállalhatják, de nekik nem feladatuk, hogy a színpadról indoktrinálják a szórakozni vágyó közönséget.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture