Karigeri földobta a városházát a Vaterára – Politikai Hobbista Berszán Györggyel

Karigeri földobta a városházát a Vaterára - Politikai Hobbista Berszán Györggyel

Karigeri földobta a városházát a Vaterára - Politikai Hobbista Berszán Györggyel

Vajon Karácsony Gergely tényleg szabadulni akar a városházától? Vagy csak a melótól, amivel azért mégiscsak jár ez a pozíció? Néha 10 előtt fel kell kelni, meg ilyenek… Vagy lehet, hogy ő az egészről nem is tudott semmit, és a háta mögött árulják Gyurcsány emberei az épületet? Ahol Karigeri nemrég még hajléktalanszállót és melegbárt szeretett volna berendezni…
Kevés bicskanyitogatóbb dolog van annál, mint amikor gazdag emberek áldozatot játszanak. És amikor ezzel az áldozatpózzal még további dollármilliókat keresnek, az végképp kiveri a biztosítékot a józan gondolkodású, tisztességes embereknél. Ezért is rühellik szenvedélyesen a Hobbista csapatában az álszent, feketékkel szembeni elnyomástól szenvedő, valójában csak részben fekete, ráadásul jómódú fehér szülők által felnevelt milliomos amerikai futball játékost, Colin Kaepernicket. De ő csak az egyik legkirívóbb, legirritálóbb példa a sok közül. Nem csak az álszentségre és a propagandára, hanem egyben látlelet is az Egyesült Államok jelenlegi állapotáról, ahol a kritikai fajelmélet a mindennapok részévé vált. Olyannyira, hogy egy ekkora kamu pozőr élettörténetéről a Netflix külön filmet készít.
A második félidőben Berszán György, a Magyar Nemzet rovatvezetője volt a Hobbista vendége. Egy kis múltidézés bemutatták Gyuri első írását egy 1995-ös lapszámból, és ennek kapcsán elkalandoztak egészen odáig, hogy vajon egy újságot fizikai formában kézbe fogni lesz-e valaha is újra annyira menő, amilyen menő ma már ismét a vinyl (bakelit) korong… avagy a nyomtatott médiának lőttek, és már csak a lassú, hosszúra nyúlt haláltusája zajlik a szemünk előtt. Szóba kerül még egy kicsit a G-nap is, és hogy mekkora kockázatot vállaltak azok az újságírók, akik akkor inkább a meggyőződésük, lelki integritásuk mellett döntöttek a kompromisszumokkal telített, de biztosnak ígérkező megélhetés helyett.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture