Tényleg kiküldték a szocik a félkegyelmű Gelgőt fagyizni, amikor döntöttek a Városháza elmutyizásáról? – Politikai Hobbista Szabó Balázs kenyérsütő mesterrel 2021.11.10.

Tényleg kiküldték a szocik a félkegyelmű Gelgőt fagyizni, amikor döntöttek a Városháza elmutyizásáról? – Politikai Hobbista Szabó Balázs kenyérsütő mesterrel

Tényleg kiküldték a szocik a félkegyelmű Gelgőt fagyizni, amikor döntöttek a Városháza elmutyizásáról? – Politikai Hobbista Szabó Balázs kenyérsütő mesterrel

Budapest főpolgármesterének egyszerűen sosem sikerül igazat mondani. És még szerencséje sincs. Tegnap pont akkor hazudozott a Városháza parkfejlesztéséről, amikor napvilágot látott egy felvétel, amin embere, Barts Balázs, a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. elnök-vezérigazgatója a saját szájával erősíti meg, hogy bizony, a park csak szemfényvesztés, a választók átverése, igazából be lesz építve az egész, amint sikerül elmutyizni.
Az EU és Németország együttes erővel kezdte el csesztetni Lengyelországot azért, mert tartják magukat a szerződéses kötelezettségeikhez, védik a schengeni határt. Ugyanaz a lemez pörög, ami miattunk 2015-ben pörgött. A lengyel álláspont elég világos és normális. Mindenki jöhet, akit megvizsgáltunk, és valódi menekült. Az EU-német álláspont is elég világos. Szerintük nincs jogunk vizsgálódni, mert aki kimondja, hogy menekült, az az is. Nekünk meg jó eNbernek kell lenni, és azt csak úgy lehet, ha nem teszünk fel mindenféle keresztkérdéseket meg nem vizsgálgatunk papírokat.
Végre mindent megtudhattunk a kenyérről. De tényleg. És kiderült, hogy eddig semmit sem tudtunk. A mai vendég, Szabó Balázs eleinte csak azért kezdett a családja számára saját maga kenyeret sütni, hogy ne azt a silány minőségű, kenyérgyári mérget egyék, amit a kommunizmusban árultak a Közértben. Ma már a Káptalantóti piacon árulja a saját készítményeit, és nem csak kenyeret, hanem a legkülönbözőbb péksüteményeket is, a szalonnás rétestől a füstöltsajtosmákos stanglin át Horthy kedvencéig… Ja, és a kommersz, kereskedelemben kapható kenyerek azóta csak rosszabbak lettek, a gödör legalján az ún. látványpékségekkel. És még valami: olyan, hogy “gluténérzékenység”, ilyen valójában nincs. Bélszivárgás van, amit nem a glutén okoz, hanem a kenyerekhez, tésztákhoz hozzáadott, mérgező adalékanyagok, illetve már az alapanyagokkal érkező növényvédőszerek.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture