Kunhalmi az amerikai tartótisztet okolta a vereségért – Politikai Hobbista Fehér Zsomborral 2022.04.22.

Kunhalmi az amerikai tartótisztet okolta a vereségért – Politikai Hobbista Fehér Zsomborral

Kunhalmi az amerikai tartótisztet okolta a vereségért – Politikai Hobbista Fehér Zsomborral

Ki omlasztja éppen össze a világrendet? Nem, nem Putyin és a kínai elnök, hanem az amerikaiak és a nyugat hülyéi. Nekik nem felelt meg a régi, már a koronavírus-járványt is arra akarták felhasználni, hogy egy új, progresszív világot teremtsenek. Akkor ez nem jött össze, most az orosz-ukrán háborúban látták meg a lehetőséget. Az új világrend pedig nem más, mint egy cukormázba öntött, monopolkapitalista diktatúra, ahol nincs se szólás- és véleménynyilvánítási szabadság, se szabadversenyes kapitalizmus, se pluralizmus. Olyan, mint Kína, mínusz közbiztonság és társadalmi béke.
Mi az? Orbán nappal lebontja, de éjszaka visszanő. A New York Times szerint Orbán éppen, ezekben a pillanatokban bontja le a demokráciát. Érdekes egy dolog ez, mert ezek szerint vagy a demokrácia nagyon erős, vagy Orbán béna, mert 12 év alatt nem sikerült lebontania. Pedig ennyi idő alatt 6 Puskás fel lehet építeni és lebontani, de Orbán nem bírt a demokráciával, ezért bontja most is.
Kunhalmi Ágnes most nem nevet és táncol, hanem érdekes és értelmes kijelentéseket tesz. Arról beszélt nemrég, hogy az amerikai tartótisztek miatt szenvedtek vereséget. Mert az amerikai tartótisztek nem ismerik Magyarországot, emiatt olyan portékát kényszerültek árulni, ami idegen volt az országtól.
A Tankcsapda zenekar tudatosan választotta azt az utat, hogy nem költöztek fel Debrecenből Budapestre a karrierjük előmozdítása érdekében – és így is 30 éve működik. Majdnem ennyinél – egész pontosan 27-nél – tart a Kerekes Band, akik Egerben maradtak. Semmi értelme nem lenne felköltözni, tökmindegy, hogy hol van a bázis, ráadásul a koncertek nagy része külföldön van – így foglalta össze Fehér Zsombor, a zenekar frontembere. És azért frontember, nem pedig énekes, mert a zenéjük instrumentális, Zsombor pedig furulyán játszik – de ettől még igazi rocksztár. Saját bevallása szerint amikor furulyázik, akkor fejben elektromos gitáron szaggatja a húrokat, csak míg az utóbbi egy kb 70 éves hangszer, addig az övé 27 ezer. Szülei népművészek, így a népzene természetes irány volt számára, de közben imádja a rock n’ rollt is. Úgy tűnik, bejött ez a sajátos, a világon egyedülálló stílus: eddig összesen 32 országban játszottak, Jamaikától Kazahsztánig. Ja, és Egerben kaotikus állapotok vannak, mivel az ellenzéki polgármester és a szintén ellenzéki képviselőtestület totál fasírtba kerültek egymással – csak hogy egy kis politikai is legyen.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture