Béla az ellenzékre szavaz, János viszont a Fideszre. Vajon miért? – Politikai Hobbista Dávid Bencével 2021.07.08.

Béla az ellenzékre szavaz, János viszont a Fideszre. Vajon miért? - Politikai Hobbista Dávid Bencével

Béla az ellenzékre szavaz, János viszont a Fideszre. Vajon miért? - Politikai Hobbista Dávid Bencével

A múlt szerdai adásban megismerhettük Bélát, aki ugyan vallásos, az elmúlt évtized magyar gazdaság- és családpolitikájának nyertese, kiveri a víz a genderideológiától és minden más liberális agymenéstől… mégis elkötelezett ellenzéki. Mert O1G! És alig várja, hogy ‘22 tavaszán saját jóléte és világképe ellen szavazhasson. Ma viszont János mutatkozott be, aki melósként dolgozik, nehéz körülmények közül jött, nincs hagyománya a politizálásnak a családban, a vallással sem nagyon találkozott… viszont jól látja a saját érdekét és nem vesztette el a józan eszét, nem hagyta magát felhergelni az ellenzéki sajtóból ömlő mesterséges hisztériák által. Így masszív Fidesz-szavazó.
Orbán Viktort a Riporterek Határok Nélkül nevű nemzetközi gittegylet felrakta a sajtószabadság ellenségeinek listájára. A Hobbista csapata is jót nevetett már magán a szervezeten is, pláne a kamu jelentéseken és egyéb zavaros módszertanokon alapuló, előre megrendelt jelentéseiken. Ám senki sem tudott olyan kiváló választ adni, mint maga a miniszterelnök, amikor ellátogatott egy újságárushoz a nyóckerben, és jól bevásárolt azokból a lapokból, amelyekben őt és a kormányát gyalázzák. Mert ugyebár, nincs sajtószabadság.
Ilyen az, amikor egy miniszterelnök valóban képes az utca emberével beszélgetni, nem úgy, mint Jakab Péter, aki egy targoncással állt le ordítozni, amiért az szerette volna végezni a munkáját, ám Jakab az útjába állt.
A második részben a Konverzió blog és Facebook oldal “titokzatos” gazdája, Dávid Bence volt a Hobbista vendége. A civilben mérnökként dolgozó Bence határozottan úgy gondolja, egyetértésben a Hobbistával, hogy nagyon is sok normális gondolkodású, a realitásérzékét el nem vesztett, konzervatív ember van a fiatalok között is. Akkor lehet valakit meghülyíteni, ha kellően intenzíven, elég sokszor mondják neki a valótlanságokat, és ezt a baloldal, lássuk be, régóta profin csinálja. Aki nincs felvértezve, az egy idő után a valóságot kérdőjelezi meg.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture