Neonáci fegyveresért rajong Karácsony Gergely? 2021.06.03.

Neonáci fegyveresért rajong Karácsony Gergely? - Politikai Hobbista Trunk Tamással

Neonáci fegyveresért rajong Karácsony Gergely? - Politikai Hobbista Trunk Tamással

Roman Protaszevicsért rajong a haladó baloldal, Karácsony Gergellyel az élén, elegánsan túllépve azon, hogy az illető fiatalember az Azovi Légió tagjaként nem bloggerkedett, hanem harcolt Ukrajnában. Persze értjük, ellenségem ellensége a barátom, de mégsem kéne egy SS jelvényes neonáci fegyveressel barátkozni…
A Zágrábi gyorsra viszont hiába vár az Összefogás. Oda csak a Varsói gyors érkezett meg, ami 2019-ben nálunk is megfordult. Csak a fővárosban, Zágrábban győzött ugyanis a zöldbe csomagolt baloldal, országosan a HDZ, a horvát jobboldal rommá nyerte magát a minapi önkormányzati választásokon. A főváros ezek szerint mindenhol harapja a méhlegelőket és a szén-dioxid mentes víziókat, a többi helyen meg leszavaznak a valóságra reflektáló, a valós ügyekkel foglalkozó pártokkal.
Biden akkor elviselhető, amikor összevissza dadog. Amint értelmes mondatot fogalmaz saját kútfőből, akkor rögtön csak visszataszító pedofil viccelődésekre képes. Hányjanak Önök is a Politikai Hobbistával!
A második félidőben Trunk Tamás, a 17 éves kétkötetes szerző, Z-generációs tanácsadó és válogatott síző csatlakozott a srácokhoz, hogy elmesélje, nem minden teljes ostobaság, amit a korosztálya gondol a világról. Sőt. És emellett Jeszenszkynek is elmagyarázta, hogyan kéne eredményesebben lesiklania.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture