Biden szerint a trunalimunumaprzure határozza meg Amerikát – Politikai Hobbista Sasvári Sándorral 2022.04.12.

Biden szerint a trunalimunumaprzure határozza meg Amerikát – Politikai Hobbista Sasvári Sándorral

Biden szerint a trunalimunumaprzure határozza meg Amerikát – Politikai Hobbista Sasvári Sándorral

wokeprogresszívek kizárólag a hülyeséghez ragaszkodnak, minden másban rugalmasak. Például pillanat elengedték, hogy a nőknek meleg irodákra van szükségük, hogy tudjanak számolni, csak a gonosz férfiak lehűtik azokat a nemek harcában. Most inkább mégis legyen hideg, hiszen a fűtés Putyint segíti. Legalább három és fél tanknyi pénzmennyiséggel.
Egyre többen pedzegetik, hogy az Ovális Irodába hamarosan új ember költözik, méghozzá Kamala Harris, mostani alelnök személyében. Eddig is nyílt titok volt, hogy Biden már magát sem ismeri fel a tükörben, nemhogy különbséget tudna tenni az alelnöke és a felesége között, de ma már szabadon beszélnek is róla az irányított amerikai médiában. Előveszik és bemutatják az olyan kínos Bidenjeleneteket, amikor értelmetlen szavakban akarja megfogalmazni, hogy mi határozza meg Amerikát. A a trunalimunumaprzure – Biden szerint. Nem csoda, hogy elnökként eddig az volt a legnagyobb teljesítménye, hogy maga rágott meg nemrégiben egy szelet pizzát.
Ukrajna börtönbe akarja zárni azokat, akik nem térnek haza harcolni. Hogy ezt miként képzelik, az most mindegy. Ukrajna a csodák földje volt eddig is. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogyan dönt a Tatabányán dolgozó Igor: hazatér, vagy inkább legyárt egy kábelköteget.
Nem csak színész és énekes, hanem profi lovas is; ezúttal Sasvári Sándor Jászai-díjas színművész érkezett a Hobbista vendégfotelébe. Politikai elköteleződése a nemzeti-keresztény értékrendjén alapul, amit mindig is vállalt, még akkor is, amikor a 2002-es választást követő szocialista kormányzás alatt emiatt megfogyatkoztak a szerepei. Elsősorban musical-énekesként, illetve romantikus szerepekben ismeri a közönség, pedig van még számos más oldala is. Legfőbb vágya, hogy a színház és a lovaglás világát ötvözve, Attiláról a hunok fejedelméről készíthessen egy darabot. 22 éve dédelgeti az álmot, a színmű már készen van, és lehet, hogy lassan végre meg is valósulhat az előadás.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture