Miért fújolnak a budapestiek, amiért nagy sporteseményeket rendeznek a városban? – Politikai Hobbista Dénes Ferenc sportközgazdásszal 2021.09.06.

Miért fújolnak a budapestiek, amiért nagy sporteseményeket rendeznek a városban? – Politikai Hobbista Dénes Ferenc sportközgazdásszal

Miért fújolnak a budapestiek, amiért nagy sporteseményeket rendeznek a városban? – Politikai Hobbista Dénes Ferenc sportközgazdásszal

NEK kisbusza halálos balesetet okozott – írja az Index azok kedvéért, akik azt szeretnék olvasni a címben, hogy a NER, illetve maga Orbán ölt. Kiváló példa a hergelésre, a propagandára.
Dehogy Kína-ellenes indulatból hőbörög a haladó baloldal a Fudan egyetem budapesti campusa ellen. Az ok sokkal profánabb: nem kótyavetyélhetik el az önkormányzati ingatlanokat, ha a kormány odaépíti a Diákvárosnak nevezett, egykor olimpiai falunak szánt kollégiumi negyedet, a Fudant pedig  ahogy amúgy ők követelték – az állami kézben lévő földterületre. Ők úgy szeretnék, ha az állam rekultiválná a környéket, a saját területén építkezne, az önkormányzati földeket pedig utána eladhatják a baráti vállalkozóknak.
Az ÚjMúlt 2000 Kft. legújabb ügyfele Tordai Bence, akinek a posztjából úgy tűnt el a Demokratikus Koalíció, ahogy Jezsov Sztálin mellől a Moszkva partján. Már nem is vádolta soha Gyurcsányékat azzal, hogy nem tartják magukat a megállapodáshoz és a többi miniszterelnök-jelölt-jelölt ellen kampányolnak.
A második félidőben Dénes Ferenc sportközgazdász volt a Hobbista vendége, hogy elmagyarázza, miért vicc az, hogy Budapest vezetése nem akar a fővárosba megasporteseményeket. Dénes szerint, ha van valaki, aki jogosan tiltakozhatna, az a vidék Magyarországa, akiknek az adóforintjai állnak a budapesti beruházások mögött. A sportközgazdász azt is elmondta, hogy az atlétikai világbajnokság jó üzletnek tűnik a számok alapján, de az olimpiák esetében már bizonytalan. Ott a költség-haszon elszámolás egyértelműen negatív, a többi származtatott hasznot pedig nem lehet megbecsülni, a költségek viszont azonnal jelentkeznek, a számlákat rögtön fizetni kell.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Főcím
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture