Mekkora Fradi-szív dobog Dibusz Dénesben? – Politikai Hobbista a Fradi és a válogatott kapusával 2021.07.18.

Mekkora Fradi-szív dobog Dibusz Dénesben? - Politikai Hobbista a Fradi és a válogatott kapusával

Mekkora Fradi-szív dobog Dibusz Dénesben? - Politikai Hobbista a Fradi és a válogatott kapusával

Az LMBTQlobbi egyáltalán nem akarja szexualizálni a gyerekeket. Az, hogy drag queenek, azaz nőnek öltözött férfiak tartanak nekik meseolvasást, és közben időnként brét is villantanak…. az, hogy 8 éves kisfiúk vonaglanak – szintén drag queennek öltözve – a prideon… az, hogy egy szivárványszínű majomjelmezbe öltözött lény, felcsatolt műpénisszel tart előadást a gyerekeknek a közkönyvtárban… ezek mind-mind elszigetelt esetek.

Az viszont jó kérdés, hogy minden szivárvány LMBTQ jelkép-e. Nyilván nem, hiszen a szivárvány eredetileg Isten és az emberiséget képviselő Noé között köttetett szövetség jelképe. De ahogy a hinduk egyik szakrális szimbólumát, a szvasztikát is kisajátította egy totalitárius ideológia, ugyanezt teszi most egy másik totalitárius ideológia a szivárvánnyal, ugyanúgy egy picit megváltoztatva.

Vajon mit szól Isten ennek a szövetségnek az ember általi felrúgásához? Ahhoz, hogy ma az ember Istent akar játszani, felülírni nem csak az erkölcs, de a természet, a biológia törvényeit is, és újfajta, semleges nemű és mindenféle egyéb lényeket akar teremteni? Lehet, hogy a szivárványos (sátáni?) kultuszban élenjáró Németország figyelmeztetésként kapta az özönvizet? A liberális hangadók kikérik maguknak, kiröhögik azokat, akik erre felhívják a figyelmet. De bármekkora is az arcuk, bármilyen vehemensen is kezdenek ilyenkor bele a verbális lincselésbe, a valóság elől akkor sem tudnak elmenekülni ők sem.

A második félidőben könnyedebb téma, a változatosság kedvéért foci következett. Nem akármilyen vendéggel; Dibusz Dénes, a Fradi és a magyar válogatott kapusa foglalt helyet a díszes fotelben. Megtudtuk, hogy a szülei fontosnak tartották, hogy a focikarrier mellett diplomát is szerezzen, és ezért a felelős hozzáállásért nagyon hálás nekik. Mint ahogy a Fradinak is; megnyugtatott minket, hogy amellett, hogy a Ferencváros ma már egy nagyon profi, sikeres, a nemzetközi, iparágiként működő labdarúgásban is jegyzett tényező, attól még a Fradiszív ugyanúgy dobog a játékosokban és a hozzájuk hűséges, fantasztikus rajongótáborban. Jeszi persze megint villogott, hogy 8-10 éves korában még mennyire penge módon követte a focit, és elárulta, hogy a 82-es spanyolországi VB-n Pat Jennings, az északrek kapusa volt az idolja. Hogy Dénesek ki a kedvenc játékosa, az is kiderül a műsorból…

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture