“Önzés a melegek részéről, ha gyereket akarnak örökbe fogadni” – Politikai Hobbista Horváth Leonnal 2022.04.05.

“Önzés a melegek részéről, ha gyereket akarnak örökbe fogadni” - Politikai Hobbista Horváth Leonnal

“Önzés a melegek részéről, ha gyereket akarnak örökbe fogadni” - Politikai Hobbista Horváth Leonnal

A jobboldali szavazók közül is sokan elkezdték sajnálni Márki-Zay Pétert, miután a súlyos választási vereséget követően a pártszövetségesei nélkül volt kénytelen kiállni – azok ugyanis cserbenhagyták. Igen, ez legalja dolog volt, és legalja emberek, fejtette ki a Hobbista, de ettől még nem szabad Márki-Zayt sajnálni. Hogy miért, azt Jeszi kifejti az adásban.
Ugyanezen választási vereséget követően a magyarországi egyetemek összes társadalomtudományi karának teljes hallgatói állománya ott bőgött a Városligetben, hogy ez hogyan történhetett meg, és ők nem értik a magyar társadalmat… A Hobbista csapata a rektor meg a dékán helyében felülvizsgálná a tanrendet és az oktatói állományt. Mert ezek szerint mindenre megtanítják az ifjúságot, csak épp a választott szakmájukra nem.

De nem csak a muciológia, hanem a jog területén is vannak olyan “szakemberek”, akik komoly kihívásokkal küzdenek épp a szakterületükön. Például Fleck Zoltán (aki ráadásul diákokat is oktat jogra az Eltén!) korábban feles többséggel szeretett volna alkotmányozni a baloldal hatalomra kerülése esetén. Most, amikor a baloldalnak még csak egyharmad sem lesz a parlamentben, világossá vált, hogy milyen csekély társadalmi többséggel a háta mögött szeretett volna a magyar baloldal, pontosabban rajta keresztül az amerikai titkosszolgálat új alkotmányt “adni” Magyarországnak.Thank youfamous actors! – és itt már nem is kellene folytatnunk. A részletekért nézzétek meg a műsort, de annyit elárulunk, hogy lesz benne George Clooney, Mark Ruffalo (aki a Hulkot játszotta), John Cleese… de Nagy Ervin és VV Zsolti is; egyikük beszáll a politikába, a másik kiszáll belőle. Tragédia egyik esetben sem történik…

Volt-e már meleg vendége a Hobbistának? Nem tudjuk, mert a műsor készítői – mint ahogy az egész konzervatív oldal általában – pont leszarják, hogy ki kivel és mit csinál a magánéletében. Horváth Leon viszont nyíltan vállalja melegségét – viszont sosem páváskodott vele. Évekkel ezelőtt a bulvársajtó egyik kedvence volt, miután állami gondozottként pert nyert a gyámügy ellen, majd pedig Demcsák Zsuzsa fogadott fia lett. Azóta hátrébb húzódott a nyilvánosság elől, de elmondása szerint továbbra is aktivistáskodik, és számos olyan esetben tett feljelentést, amikor az igazságérzetét sértve érezte. Különösen érzékeny a gyermekvédelem kérdésével kapcsolatban. A népszavazáson egyértelműen a NEM szavazatokat támogatta, de még ennél is mondott meredekebbet, meleg létére: szerinte önzőség a melegek részéről, ha gyereket akarnak örökbe fogadni. Emiatt a kijelentése miatt biztos, hogy már holnap be fogja támadni az LMBTQ közösség. Ráadásul még más, durva dolgokat is mondott a műsorban… És elmesélte azt is, miért jelentette fel nemrég Márki-Zay Pétert, akinek a kiskorú gyerekei szerinte veszélyben vannak.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture