Elmondjuk a valóságot a Magyarország felett átrepülő ukrán drónról – Politikai Hobbista Bődi Sárával 2022.03.15.

Elmondjuk a valóságot a Magyarország felett átrepülő ukrán drónról – Politikai Hobbista Bődi Sárával

Elmondjuk a valóságot a Magyarország felett átrepülő ukrán drónról – Politikai Hobbista Bődi Sárával

Hobbista ismét ismeretterjesztő negyedórát tartott; a Zágráb mellett lezuhant ukrán drón kapcsán kellett tisztázni néhány tényt, mivel a FOS és a horvátok is hülyemódba kapcsoltak. Spoiler: Nem, nem ugrott ki belőle pilóta, nem azért találtak ejtőernyőt mellette; nem, nem hordozott se bombát, se robbanószert. És ami még fontosabb: nem hibáztunk, amikor nem lőttük le. Egyáltalán ilyen kérdés fel sem merülhetett a NATO közös légtérvédelme miatt. Meg amúgy sincs valami rendben azoknak a fejében, akik egy kóbor drónra lövöldöznének, miközben tele van a légtér utasszállítóval. De akkor miért lepődtek meg a horvátok, ki nem szólt nekik a drónról? Ezt is megtudjátok, ha megnézitek az adást!
Pár perc erejéig a Békemenet is szóba került, amin megint döbbenetesen sokan vettek részt. Szemben az összefogás csóri rendezvényével, hiába erősítettek egy bérlengyellel (Donald Tusk) és hiába hozták ingyenes buszokkal a felvonulókat.
Hobbista mai vendége Barcelonából érkezett, kifejezetten a Békemenetre. Ennek kapcsán Jeszi gyorsan elmesélte még az első félidőből kimaradt sztorit az orosz zászlóról a Margit-híd budai hídfőjénél. De innentől Bődi Sára mesélt, aki anno Berlinbe ment ki egyetemre, majd Londonban folytatta, végül Barcelonában fejezte be, és utána ott is maradt. Egy amerikai energetikai tanácsadó cégnél dolgozik területi képviselőként, de a munkája szerencsére lehetővé teszi nem csak azt, hogy otthonról dolgozzon, hanem azt is, hogy az év jelentős részében Magyarországról végezze a melót. Most viszont épp egy houstoni konferenciára megy, és ennek kapcsán elmondta, hogy az amerikai partnerek közül is egyre többen ébrednek fel, és jönnek rá, hogy egy rettenetesen rossz elnököt és kormányt választottak. De Barcelona vezetése is baloldali, így nem véletlenül világszerte ilyen híresen rossz a közbiztonság a városban. Újabb valóságismertető a csodálatos Nyugatról, egy újabb olyan vendéggel, akinek valós, személyes tapasztalatai vannak.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture