Biden most nem elaludt, hanem beszart – Politikai Hobbista a Politikai Hobbistával 2021.11.01.

Biden most nem elaludt, hanem beszart – Politikai Hobbista a Politikai Hobbistával

Biden most nem elaludt, hanem beszart – Politikai Hobbista a Politikai Hobbistával

A hülyeségvonaton nincs fék: 2018 óta ünneplik október harmadik szerdáján a Személyes Névmások Nemzetközi Napját. Ebbe még annyi tartalmat sem sikerült belegyömöszölni, mint a Nemzetközi Nőnapba, mert ekkor tényleg a hülyeséget ünneplik. Azt, hogy bizony elmeháborodottak nem elégednek meg a nyelvükben szereplő névmásokkal, hanem mindenfélét kitalálnak, hogy egyéniségek lehessenek az unalmas személyiségük ellenére. Személyes névmás személyiség helyett. A Hobbista ennek apropóján biológia órát is tartott, elmesélte, hogy néz ki a valóságban a világ, ahol a nem biológiai adottság, nem pedig társadalmi konstrukció kérdése.
Az ENSZ le akarja húzni 6 milliárd dollárral Elon Muskot, mondván, hogy ennyiből felszámolnák az éhezést világszerte. Musk szerényen felajánlotta, hogy utalja ő pénzt, csak akkor legyen átlátható, hogy mire költik, mert tavaly 8,6 milliárdból nem sikerült semmit elérni.
Kivételesen a második félidőben is maradt a stáb, vendég nélkül, amit ki is használtak a fiúk: végre tisztázták, hogy kinek a fejéből pattant ki az, hogy párhuzamot lehet vonni az Európai Unió jelenlegi iránya és a brezsnyevi Szovjetunió között. Emellett ki is bontották az igazság, vagyis a Brezsnyev-doktrína lényegét, ami nem merül ki pusztán annyiban, hogy a központból korlátozzák a tagállami szuverenitást. Az is része, hogy ahogy anno a világszocializmus idejében, úgy most is kötelességük beavatkozni a tévelygő országok belügyeibe. Sőt, csak ezzel kell foglalkozni. Nem kell bővülni, nem kell versenyképesnek lenni, csak és kizárólag a katonai-politikai-gazdasági szövetségen belül kell erőszakosan leszámolni a vélt belső ellenséggel..
Joe Biden a Vatikánban járt, ahol Ferenc Pápa fogadta. Ellentétben a nyári incidenssel, amikor az izraeli miniszterelnökkel folytatott beszélgetés közben elaludt, most végig ébren maradt – csak közben elfelejtett kikéredzkedni a vécére. A pletykák szerint ennek csúnya vége lett…

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture