KariGeri őszintesége Micimackó társaságában is hiperpasszív maradt – Politikai Hobbista Kereki Gergővel 2021.06.03.

KariGeri őszintesége Micimackó társaságában is hiperpasszív maradt - Politikai Hobbista Kereki Gergővel

KariGeri őszintesége Micimackó társaságában is hiperpasszív maradt - Politikai Hobbista Kereki Gergővel

Nem Feri vásárolt kommenteket, hanem egy shitposzter csapat raidelte meg a Twitter-csatornáját. És ez a csapat jelentkezett is Jeszynél, hogy elmeséljék, miért szálltak rá Szemlőhegy májára. Spoiler: az indítékaik között nincs politikai. Pacsi nekik!
Karácsony Gergely elindította a miniszterelnök-jelölti kampányát a Kossuth téren. Stílszerűen egy félórás hazudozással. A Fudan egyetem körüli habverést meglovagolni igyekvő hiperpasszív főpolginak a szenvelgések, az Élet Iskolájában végzettek számára vonzó süketelések jól állnak, de a tényekkel hadilábon áll. A Hobbista csapata részletesen kielemezte a beszédet, megvizsgálva annak igazság- és hazugságtartalmát, illetve szembesítette Karácsonyt és csapatát saját és ellenzéki szövetségesei korábbi megnyilvánulásaival.
A második félidőben Kereki Gergő, a Mandiner.hu főszerkesztője és a Mandiner hetilap főszerkesztő-helyettese foglalt helyet a győzikefotelben, hogy elmesélje a srácoknak, milyen egy húszas éveit taposó fiatalnak helytállnia konzervatív megmondóemberként és főszerkesztőként. Hát persze, hogy szóba került a fiatalok vskonzervativizmus témaköre is. És hogy a hard core politikafogyasztók is élvezzék a beszélgetést, beszámolt arról is, milyen érzés volt hallgatnia Hargitai Miklós exMÚOSZelnök szemérmetlen kamuzásait arról, hogy a Népszava nem baloldali lap.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture