Lehet, hogy kiemelkedik a Leviatán a habokból, de lehet, hogy nem – Politikai Hobbista Mikes Attilával

Lehet, hogy kiemelkedik a Leviatán a habokból, de lehet, hogy nem – Politikai Hobbista Mikes Attilával

Lehet, hogy kiemelkedik a Leviatán a habokból, de lehet, hogy nem – Politikai Hobbista Mikes Attilával

A belga válogatottat is melegpropagandára kényszerítették. Manapság már senki nem lehet csak simán a legjobb sportoló; kötelező hitet tenni a központi ideológia mellett. Pedig, ha egy heteró férfit LMBTQ helyzetbe kényszerítenek, az kimeríti a nemi erőszak fogalmát. De az LMBTQ a törvények felett áll.
Árpa Attila vagy egy barlangban élt az elmúlt években, vagy csak kicsit lassabb a felfogása, mint gondoltuk volna. Mindenesetre nem hallott még róla, hogy másfél-két éve egy világjárvány kellős közepén élünk. Annak pedig olyan következménye is van, például hogy a nem életveszélyes állapotban lévő sérültekhez az ideálisnál lassabban ér ki a mentő, mivel rengeteg plusz munkájuk van covid miatt. Aki erről nem képes tudomást venni, az – Jeszy szerint – egy gargantuális… (azért sem írjuk le)
Hobbista politológiai kisokost tartott arról, hogy hol érhetőek tetten a legmarkánsabb különbségek a jobb- és baloldali politika között. És hogy mi a helyzet az élet-halál viszonylatban a két oldal között. Aki vizsgázik a télen, vagy csak érdekli, az nézze meg az adást!
Mark Zuckerbergen eluralkodott az isten-komplexus. Metaverzumot épít, virtuális világot, ahova be akarja költöztetni az embereket. Hogy ott örökké élhessenek, mármint a digitális másolatuk. És persze ebben a világban Zuckerberg az úr.
A második félidőben Mikes Attila, a Nemzeti Prófétai Mozgalom alapítója érkezett a vendégfotelbe. Bár csábító lett volna tőle megkérdezni a jövő heti lottószámokat, de az a helyzet, hogy a próféta nem jós. Hanem egy olyan, sokszor teljesen hétköznapi ember, akihez Isten szól, aki meghallja Isten szavát, és aki ezt az üzenetet bátran továbbítja is a többi ember felé. Bár sokan hajlamosak a prófétákra hosszú hajú és szakállú, bogyókon élő barlanglakóként gondolni, vagy ha normálisan vannak felöltözve, akkor úgy vélni, hogy tuti kamuból, bizniszből csinálják, de egész egyszerűen nincs így; nem az ember választja ezt a “hivatást”, hanem az Úr jelöli ki, és csak ő tudja, mikor, kit és miért. Az izgalmas beszélgetés során szóba került Magyarország is; a pilis szívcsakrák elmélete ugyan megmosolyogtató, de Magyarországnak valóban, keresztény szemszögből is fontos szerep jut a közeljövőben. A kiválasztott nép persze továbbra is Izrael, de annak is nagy jelentősége van, hogy az utóbbi időben ennyire jó a két ország viszonya.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture