Jakab most ismerkedik a következmények bonyolult világával – Politikai Hobbista Nagy Józsival 2021.11.17.

Jakab most ismerkedik a következmények bonyolult világával – Politikai Hobbista Nagy Józsival

Jakab most ismerkedik a következmények bonyolult világával – Politikai Hobbista Nagy Józsival

Borsonline cikke azt állítja, hogy Jakab Péter színlelt lakásbérleti szerződés keretében húzza le az Országgyűlést ?. Jakab tagad és pert helyezett kilátásba. Ha stimmel a sztori, akkor megint azt látjuk, amit Karácsonynál is. Elkövetnek valamit, majd nem értik, hogy miért támadják őket ?. Pedig olyan aranyosak.
A főváros csámpaügyi népbiztosa megint a fegyveres puccsal hatalomra jutott Károlyi-féle népköztársaságot ünnepli. Szerinte „lényegileg” megteremtették a demokráciát. A lényegileg a kulcsszó a kommunistáknál?. Ezt akkor használják, amikor semmi nem úgy történt, ahogy hazudják, de lényegileg meg elméletileg úgy szerették volna.
Szabó Tímea megint nagyon alkotott. Most egy washingtoni hajléktalanról készült fotót állított be úgy. mint aki Orbán miatt fagy halálra éppen. Amikor szóltak neki, hogy hazudott, akkor megint hazudott egyet.
Ahogy a perzsák is, akik ugyanúgy bizonygatják, hogy női fociválogatottjuk kapusa – nevezzük Matildnak – valóban nő, ahogy azt is bizonygatják, hogy sosem jutna eszükbe uránt dúsítani. Viszont Matild szemmel láthatóan férfi, ezért a jordán női válogatott jogosan van kiakadva, miután Matild kivédte két tizenegyesüket is.

A második félidőre, egy merész húzással, Nagy Józsit hívta meg a Hobbista. Igen, azt a Nagy Józsit… Akit a Pesti TV nézői minden héten láthatnak a Polbeat Pankrációban. Bár az eredeti terv szerint kicsit több szó esett volna Józsi politikán kívüli életéről is, de az ilyen irányú próbálkozások rendre kudarcba fulladtak, részben a kispad felturbózott reakciói, részben pedig a hasonlóan emocionális vendég jóvoltából. Ennek ellenére nem csak személyeskedéstől, de ellenségeskedéstől is mentesen, jó hangulatban sikerült kideríteni, hogy:
– Józsi szavazott már a Fideszre, de most nem fog;
– kicsit fél a jelenlegi ellenzéktől is;
– Nem tud teniszezni.
Persze ennél többet is megtudtunk, de már önmagában azért is nagy szóbeli vállveregetéseket kapott Jeszitől amiért bevállalta, hogy beül az “oroszlánbarlangba”. Azért pedig különösen, mert sumákoló “függetlenobjektív” újságíró kollégáival ellentétben ő nyíltan kimondta, hogy szeretné, ha Orbán Viktor nyugdíjba, de legalábbis pihenőre menne.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture