Európai Unió: egy aberrált, vén bakkecske – Politikai Hobbista Buda Mártonnal 2021.07.05.

Európai Unió: egy aberrált, vén bakkecske - Politikai Hobbista Buda Mártonnal

Európai Unió: egy aberrált, vén bakkecske - Politikai Hobbista Buda Mártonnal

Jakab Péter végre tényleg találkozott egy magyar melóssal, de az nem azzal fordult hozzá, hogy a krumpli és a parizer áráról cseréljék ki a gondolataikat, hanem elküldte a Jobbik elnökét a fenébe. És ennél azért sokkal ízesebb formában. Ezen felbuzdulva a Hobbista egy válogatást csinált a hétköznapok hasonló hőseiről.

Kérjen bocsánatot Tiszalök vagy Recsk azért, mert előbbi városban az erőművet építették, utóbbi településen pedig a követ törték rabszolgamunka keretében? Nyilván nem, maga a felvetés is ostobaságnak tűnik. Persze Amszterdam városa bocsánatot kért a rabszolgakereskedelemben játszott szerepéért, de ők ütődöttek. 

A borsos jegyárakat kicsengetni képes, jómódú fehérek szurkolnak a pályán robotoló négereknek, és közben ünneplik az egyenlőséget meg a jóságot. Fogy az erő és a lendület Európából, amit képmutatással próbál pótolni. Az autógyártás kinyírásával Európa egyik utolsó kurrens terméke a foci maradt (amelyben egyre több a vendégmunkás már a válogatottakban is), mégsem maradt a miénk, mert a sokkal gyorsabban fejlődő, lendületesebb, életerősebb Kína hirdetőfelületévé vált. Európának, a maradék hatalmának elvesztése közben is, az most a legfőbb problémája, hogy Magyarország törvénnyel nehezíti meg gyerekek toborzását a homoszexuális életmódra és a nemváltó műtétekre. Ahelyett, hogy előmozdítaná az európai gazdasági, pénzügyi és szellemi erő fenntartását és az európai demográfiai összeomlás elkerülését. Az Európai Uniót, ezt az undorító, aberrált vén bakkecskét a gyerekek szexualitása foglalkoztatja.

A második félidőben Buda Márton, a Rádió 1 ügyvezető igazgatója ült a vendégszékbe, hogy elmesélje, miért játsszák mindig ugyanazokat a rojtosra hallgatott slágereket. Azért, mert a hallgatók ezt követelik meg tőlük. Amint a B-oldara váltanak, vagy kultúrmissziót akarnak folytatni, az autókban a hallgatók rögtön áttekernek egy másik csatornára. Az is kiderült, hogy a rádióhallgató közönség (azaz nagyjából a mai 40-50-es korosztályok) a felmérések szerint leginkább a 80-as, 90-es évek rockzenéjét szereti. Mindenki Guns N’ Roses-on szocializálódott. Nekik külön jó hír, hogy hamarosan indulnak a tematikus csatornák, köztük a rock rádió is.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture