Szabad-e homokozni a homokozó mellett? – Politikai Hobbista Dúró Dórával 2021.06.24.

Szabad-e homokozni a homokozó mellett? - Politikai Hobbista Dúró Dórával

Szabad-e homokozni a homokozó mellett? - Politikai Hobbista Dúró Dórával

Kitört a prideévszak. Tüntetés a Kossuth tér mellett a pedofil törvényhez beadott módosítók miatt, amik a fiatalokat célzó LMBTQ és a nemváltást népszerűsítő propagandát tiltanák. A felvonulók személyes, az o identitásukat érő támadásként élték meg ezt. Közben pedig Soproni Tamás bemutatta, milyen is az, amikor valaki a kiskorúakat targetolja: o a játszóteret plakátolta szét LMBTQ és LMBTQally üzenetekkel. A józan észt és a mértéktartást pedig ezúttal is a Politikai Hobbista képviselte.
A nyugati világ legfejlettebb államait tömörítő G7 végre elhatározta magát. Felismerték, hogy Kína egyre gazdagabb és egyre erősebb, ezért nekik is növelni kell a versenyképességüket. Aztán mégis inkább visszatértek a jól bevált recepthez, és aggódtak egy sort az ujgurokért és Hongkongért, hiszen a gazdasági és technológiai verseny bonyolult, nem lehet jóemberkedéssel letudni.
A második félidőben visszatért a meleg idő a stúdióba, Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese és parlamenti képviselője ült le a győzikefotelbe, hogy még részletesebben (és radikálisabban) kitárgyalják az LMBTQpropagandát. Szó esett a képviselőasszony által ledarált mesekönyvről, de a cigányok szegregációjáról is. És bár mint egy elefánt a szobában, ott lebegtek a kimondásra váró szexista poénok, Jeszi csak egy negyedet sütött el.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture