Újabb migránskrízis vár Európára? Miért baj a 480 Ft-os benzinár? Na és, ha Cseh Katalin részeg volt, akkor mi van? 2021.11.11.

Újabb migránskrízis vár Európára? Miért baj a 480 Ft-os benzinár? Na és, ha Cseh Katalin részeg volt, akkor mi van? - Politikai Hobbista Dobrowiecki Péterrel

Újabb migránskrízis vár Európára? Miért baj a 480 Ft-os benzinár? Na és, ha Cseh Katalin részeg volt, akkor mi van? - Politikai Hobbista Dobrowiecki Péterrel

Az ellenzék másfél hete követeli, hogy a kormány állítsa meg a benzinárak emelkedését. Most, hogy megtette, kíváncsian vártuk, a baloldalnak mennyi idejébe fog telni, mire kitalálják, hogy ez miért nem jó mégsem. A Hobbista csapata adott is néhány tippet, amivel elmagyarázhatnák, hogy miért nem elég büdös nekik a szar. De mire a tippek végére értünk, kiderült, hogy a leghajmeresztőbb, és egyben legkomikusabb ötleteket is felül tudják ők múlni. Amit a 444 és a Qubit produkált, azt egyszerűen nem lehetne még kitalálni sem.
De az is egészen szürreális, ahogy a jobboldali politikusokat, közéleti szereplőket, azok családjait máskor nyakló nélkül alázó, rágalmazó, lejárató baloldali sajtó micsoda picsogásba csapot most, hogy az ő líblingjük, a külföldön rendre Magyarország ellen lobbizó Cseh Katalin esküvője, illetve az ő ottani performansza került a célkeresztbe. A szerecsenmosdató versenyben erős a mezőny, de egyértelmű győztest tudunk hirdetni. Amikor a gazdi taknyos részegen az asztal alá hány, jön Szily Laci a 444-en, és jó lakáj módjára felnyalja.
Egy kicsit az előző napi adás hangulatát visszaidézve, meg némi előzetesként a következő napihoz (amikor ő maga érkezik a vendégfotelbe), ismét esett néhány szó Demeter Szilárdról, ezúttal Sárosdi Lilla “művésznő” újabb agymenésének köszönhetően.
A második félidőben egészen biztosan a Politikai Hobbista eddigi történetének egyik Top 3-as beszélgetésére került sor. A szemünk előtt körvonalazódó újabb migránsválság, a fehérorosz-lengyel határon kialakult, pattanásig feszült helyzet, a Lengyelországba (és ezáltal az EU területére) betörni igyekvő több ezer afrikaiból (és kisebb részben közel-keletiekből) álló tömeg elég rémisztő látványt nyújt a híradásokban. Dobrowiecki Péter, az MCC kutatója, Lengyelország-szakértő hihetetlenül informatív, alapos válaszokat adott minden releváns kérdésre: Mi történik, miért történik, honnan jönnek, mit reagál (és mit nem) az Unió, mit tehet Lengyelország, mire és hogyan használja az egész helyzetet Fehéroroszország (és Oroszország), és persze hogy mi lehet ennek az egésznek a vége. Garantáltan behidaltok a végére, nem csak attól, hogy innentől mennyivel többet tudtok az egészről, hanem attól is, hogy mennyi minden lehet még a háttérben, amit viszont nem tudunk.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture