A valóság a kanadai kamionosokról… és az atomenergiáról – Politikai Hobbista Dr. Berta Miklós magfizikussal

A valóság a kanadai kamionosokról… és az atomenergiáról – Politikai Hobbista Dr. Berta Miklós magfizikussal

A valóság a kanadai kamionosokról… és az atomenergiáról – Politikai Hobbista Dr. Berta Miklós magfizikussal

Mi történik Kanadában? Kamionok torlaszolják el a főváros útjait? A miniszterelnök életére törnek? Oroszok szervezik az egészet? Persze, hogy baloldali – bocsánat, függetlenobjektív – sajtó szokásos mesékkel próbálja etetni a közvéleményt. Pedig a valóság sokkal egyszerűbb: a kamionosoknak, meg úgy általában, Kanada lakosságának elege lett az életidegen, túlzott Covidintézkedésekből, a kötelezővé tett oltásból, meg úgy általában Justin Trudeau miniszterelnökből és az ő libernáci kormányzásából. És most Kanada az egész világ számára példa lehet a demokrácia kiüresítésével, a wokeizmus diktatúrájával, a tömegeket manipuláló globalista baloldallal szembeni küzdelemben.

A globalista baloldal persze nem adja fel könnyen a harcállásait; a zenészek világában is nyomul ezerrel. Az erősen korosodó, egykor kiváló zenész, Neil Young ultimátumot intézett a Spotifyhoz: vagy Joe Rogan podcastjének, vagy az ő dalainak nincs helye a platformon. A Spotify pedig azt mondta: szevasz, haver! Na, innentől aztán végképp a nagypolitikai szintjére emelkedett az ügy. Hogy ki az a Joe Rogan, és miért fontos ő? Mert a nézettsége már jócskán lekörözte a CNNét. Az emberek jobban hisznek neki, mint a hivatalos médiának. És ezt a globalista baloldal nem hagyhatja. A tanulságos sztori részletei az adásból kiderülnek.

A zöldek szerint a nukleáris energiát nukleáris energiára kellene cserélni, mert fogalmuk sincs róla, hogy a megváltóként üdvözölt fúziós erőművek is azok. Ezzel a történettel ábrázolta Dr. Berta Miklós magfizikus, hogy mennyire nem ért a politika ahhoz, amiről beszélnek. Pedig a kockázat-haszon számítások azt bizonyítják, hogy az atomenergia a legveszélytelenebb technológia. És balesetből is csak hármat tartunk számon, amelyek közül a legújabb, a fukusimai inkább tekinthető természeti katasztrófának, mint emberi mulasztásból következő balesetnek. Berta azzal magyarázta az atom-ellenes zöld lobbi térnyerését, hogy folyamatosan szorul vissza a természettudományos oktatás, így az ellenzői jórészt nem is értik, amiről beszélnek.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture