Amikor szabad zs-zni meg b-zni (DrágaBolgárÚr szerint) – Politikai Hobbista Köbli Norberttel 2022.01.12.

Amikor szabad zs-zni meg b-zni (DrágaBolgárÚr szerint) - Politikai Hobbista Köbli Norberttel

Amikor szabad zs-zni meg b-zni (DrágaBolgárÚr szerint) - Politikai Hobbista Köbli Norberttel

Márki-Zay Péter zsidó buzinak nevezte Orbán Viktor néhai tanácsadóját, Arthur Finkelsteint. Akinek egyébként sem a származása, sem a szexuális orientációja nem volt titok, de a jobboldalon ez senkit sem érdekelt, nem volt téma. Most is csak a baloldal miniszterelnök-jelöltje használja érvként egy vitában. Ezt nehezményezte a tekintélyes rabbi, Kardos Péter is, aki emiatt betelefonált Bolgár György műsorába a Klubrádióban. Drágaalbánúr természetesen megmagyarázta, hogy dehogyis volt ez buzizás meg zsidózás. Hogy miért? Mert OOORBÁÁÁÁN!

És még mindig Márki-Zay, hiszen a csávó naponta szolgáltatja az újabb muníciót nem csak az egyre nagyobb Fidesz-győzelemhez, hanem a felhőtlen szórakozáshoz is. Előző napi performanszáról nehéz eldönteni, hogy paródia vagy komolyan gondolja. De miután a Hobbista csapata elmerült a TikTok bugyraiban, kiderült, hogy az énekes produkció egy kifejezetten sikeres duót takar, több, mint 100 ezer követővel a TikTokon. Szanditól Nagy Ferón át Bereczki Zoltánig sok sztár vendégeskedett már a videóikban, amik egy maga nemében egészen ügyes ötletre alapulnak, és összesen több milliós nézettséget hoztak már nekik. Kár volt az egésznek a hangulatát, hitelességét elrontani egy ilyen karótnyelt, de mégis jópofáskodni próbáló futóbolonddal.

És ha már a zsidózás szóba jött az első blokkban, akkor a harmadikban is visszatért: a palesztin terrorszervezet ugyanis azzal vádolta meg Izraelt, hogy egy harcászati eszközökkel felszerelt cionista delfint vetettek be az ő búvárjaik ellen. Nem, ez nem a South Park egyik epizódja, hanem a nemzetközi Izrael-ellenes lobbi valósága…

A második félidőben Köbli Norbert forgatókönyvírót látta vendégül a Hobbista csapata. Először is végre megtudtuk, hogyan lesz egy regényből forgatókönyv, és miért van erre szükség ahhoz, hogy jó film készülhessen. És ezután csak egyre izgalmasabb lett a beszélgetés; a hamarosan a mozikba kerülő taxisblokád-film előzetesét közösen nézték meg, Jeszi most, a nézőkkel együtt látta először, és libabőrös lett tőle. A forgatókönyv megszületését hosszas kutatómunka előzte meg, amely során Norbi számára egyre világosabbá vált, hogy végre van egy személyiségünk a közelmúlt történelméből, akit nem kell fenntartásokkal, eltartott kisujjal kezelnünk, akinél nem esnek ki csontvázak a szekrényből, aki nem kompromittálódott… aki valóban egy hős. A “Blokád” című filmnél ezért nem is kellett a történelmi keretek közé egy fiktív történetet behelyezni; a film egyszerűen Antall Józsefről szól, és ez bőven elég.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture