Mekkora Andy Vajna cipője? – Politikai Hobbista Káel Csabával 2022.01.05.

Mekkora Andy Vajna cipője? - Politikai Hobbista Káel Csabával

Mekkora Andy Vajna cipője? - Politikai Hobbista Káel Csabával

Bár eldőlt, hogy saját frakciója nem lesz majd a “kapitánynak” az új Parlamentben, de a Szemlőhegy ura annyit megengedett neki, hogy saját kampánycsapatot rakjon össze. Az új sajtófőnök, Péterfi Judit rögtön be is mutatkozott: egy sajtótájékoztatón a riporter kérdésére ő válaszolt MZP helyett; mégpedig azt, hogy “erre nem válaszolunk”. Úgy tűnik, sikerült rájönniük, hogy a kapitány minden egyes megszólalása százalékban mérhető növekedést jelent a kormánypárt szavazótáborában. A csapat többi tagját is sorban bemutatta a Hobbista, az önmagát a Suzuki-gyárhoz láncoló Komjáthi Imrétől az oltások ellen hergelő Komáromi Istvánon át a jogállamiságot a jogállamiság érdekében felfüggeszteni akaró félnótás jogász Fleck Zoltánig. És persze a csúcs… hogy kicsoda, az kiderül a műsorból.
Néhány röci gondolat erejéig Hollandia is szóba került, ahol a rendőrség megiint péppé verte a túlzott Covidszigorítások ellen demonstrálókat, de erről valahogy a hazai és a nemzetközi független-objektív sajtó (FOS) elfelejtett beszámolni. Ők inkább Orbánt illiberálisozzák 1638175871587123159edik alkalommal is, hátha most már végre sikerül megbuktatniuk.
A második félidőben Káel Csaba, filmügyi kormánybiztos, a MÜPA vezérigazgatója volt a Hobbista vendége. Ma elsősorban a filmekről esett szó; arról, hogy Magyarország London után Európa második legnagyobb filmipari helyszínévé vált. Rengeteg nemzetközi produkció készül nálunk, ma már nem csak filmek, hanem sorozatok is, és ezekben Magyarország már nem csak helyszínként szerepel (például a Düne szinte teljes egészében nálunk forgott), hanem nagyon komoly hozzáadott értékkel is; például a Witcher gyakorlatilag teljes díszletét magyarok készítették. A következő lépés, hogy a magyar filmek is stabilan felzárkózzanak, és a néhány kiugróan sikeres, akár díjnyertes alkotáson túl is folyamatosan jól tudjanak teljesíteni, a nemzetközi piacon is. Az egész rendszer kulcsa a forgatókönyv, illetve a produceri szemlélet; ezt köszönhetjük Andy Vajnának, akinek a pozícióját örökölte meg Káel Csaba. Hogy mennyire nehéz ez a feladat, az kiderül az adásból; mint ahogy az is, hogy mi a helyzet a rég várt magyar történelmi filmekkel…

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture