Előválasztás: Innovációból önlebombázás – Politikai Hobbista Kéri Csabával, a HaverVagy! alapítójával 2022.01.03.

Előválasztás: Innovációból önlebombázás – Politikai Hobbista Kéri Csabával, a HaverVagy! alapítójával

Előválasztás: Innovációból önlebombázás – Politikai Hobbista Kéri Csabával, a HaverVagy! alapítójával

Mivel az újévben lassan éri el a hülyeségvonat az utazósebességet, a Hobbista egy szilveszterihez hasonló összefoglalóval készült ‘22 első adására. Csak most az ellenzéki előválasztás szereplőinek teljesítményét vetette össze; egymással és különböző kis videó illusztrációkkal. Ha valaki nem emlékszik, annak a srácok elmesélték, hogy az ellenzéki előválasztás volt az a politikai innováció, amitől nagyon sokat reméltek, de végül pont ott tartanak, ahonnan elindultak. Vagy egy kicsit rosszabb állapotba kerültek Safranek kapitány miatt.

Aki nagyon akar, az képes a semmiről is cikket írni. Ebbe a helyzetbe kényszerült a Magyar Hang költője, aki szerint a finnek készek csatlakozni a NATO-hoz. A Hobbista röviden áttekintette, mi állhat e felvetés mögött, illetve van-e ennek bármilyen realitása. Spoiler: semmi, de a finnek zseniális diplomaták, mindenkinek azt mondják, amit azok hallani akarnak.

A Hobbista eddigi története során először hangzott el a “belpesti értelmiség” kifejezés úgy, hogy nem volt negatív a felhangja! Kb. ez a demográfiai csoport, pontosabban a budapesti 30-as, 40-esek képezik ugyanis a HaverVagy! bázisát, azt a 27 ezer embert, akik tagjai ennek a közösségnek. 13 évvel ezelőtt alapította Kéri Csaba, a műsor mai vendége. Észrevette, hogy rengeteg ismerőssel, haverral találkozik minden évben a Sziget egy-egy speciális helyszínén, akik aztán év közben mindig azon panaszkodnak, hogy nincs igazán hova menni, nincs olyan hely és nincs olyan társaság, ahol igazán jól éreznék magukat, ahol hasonló korosztályú és érdeklődési körű emberekkel találkozhatnának, bulizhatnának, vagy simán csak beszélgethetnének. Erre ő megcsinálta… azóta már messze nem csak bulikat, de kirándulásokat, kulturális programokat, előadásokat is szervez, például olyan rendszeres vendégekkel, mint Böjthe Csaba. Aztán hogy hosszú távon van-e esélye a személyes érintkezésnek, vagy az újabb korosztályok már végleg beleragadnak az online felületekbe és a virtuális valóságba, az nagy kérdés… de Ambrózy optimista.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture