Kéri László, a politikai elemzés Uhrin Benedekje – Politikai Hobbista Frühwald Ferenccel 2021.12.29.

Kéri László, a politikai elemzés Uhrin Benedekje - Politikai Hobbista Frühwald Ferenccel

Kéri László, a politikai elemzés Uhrin Benedekje - Politikai Hobbista Frühwald Ferenccel

Kéri László politikai jóslatai sohasem jönnek be. És amikor egy-egy választás után Fidesz-kétharmad formájában a nyakába szakad a valóság, akkor reklamál, hogy hát bizony, neki igaza kellett volna, hogy legyen. De az a helyzet, hogy a baloldali kormányok, akiket Laci bátya és felesége, a rendszeresen a férjurához hasonló baromságokat mondó közgazdász, Petschnig Mária Zita, meg persze az összes többi elemzőmuciológus cimbora támogat, Horn Gábortól Lengyel Lászlón át Pulai Andrásig, na ezek a kormányok mindig elkúrják. Nem kicsit, nagyon. És mindig a jobboldal teszi rendbe a spájzot. És az emberek kezdik ezt észrevenni.
A magyarországi média ingerküszöbét nem ütötte még át a sztori, sőt, az amerikai média nagy része is próbálja eltussolni… de a Hobbista mindig ott van a frontvonalban! A CNN újabb prominens személyisége ellen indult hatósági eljárás. Ezúttal a fő hírelemző műsor, a “The Lead with Jake Tapper” producerénél foglaltak le számítógépeket, miután meztelen fotókat kért egy nőtől, amin a lányával közösen szerepelnek. A Project Veritas oknyomozó portál kiderítette, hogy az ex-menyasszonyától is ugyanilyeneket akart korábban, aki feljelentette ezért, és két évre kiterjesztett távolságtartási végzést szabtak ki ellene. A CNN tehát nem csak fake news gyár, hanem perverz, aberrált szexuális ragadozók gyűjtőhelye is.
A második félidőben Frühwald Ferenc, a magyarországi Biokultúra Mozgalom alapítója ült bele a vendégfotelbe. Kiderült, hogy 1981 óta tudjuk egyáltalán itthon, hogy létezik ilyen, hogy biogazdálkodás, meg bioélelmiszerek – de a piaci részesedésük azóta sem érte el a teljes lakossági fogyasztás 5%-át sem. Pedig tényleg van jelentősége, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe. És bármennyire is meglepő, sokszor a szuper- és hipermarketek biotermék-kínálata sokkal megbízhatóbb, mint a hétvégi piacokon a nénikék, akiket ha megkérdezünk, hogy volt-e permetezve a szőlő, akkor azt mondják, hogy persze, hogy nem, de ha kicsit ravaszabban kérdezünk, máris kiderül az igazság. Hogy mit kell kérdezni, azt a mester elmondja az adásban… Mint ahogy azt is, mitől olyan finomak azok a sajtok, amelyekből hozott is kóstolót a Hobbistának… Vigyázat, kb. a 12. perctől nyálcsorgató!
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture