Az összefogás közös arculata a felkötött kezű Safranek lehetne – Politikai Hobbista Pachmann Péterrel

Az összefogás közös arculata a felkötött kezű Safranek lehetne – Politikai Hobbista Pachmann Péterrel

Az összefogás közös arculata a felkötött kezű Safranek lehetne – Politikai Hobbista Pachmann Péterrel

Hobbista kemény fába vágta a fejszéjét, próbálta nem elviccelni Márki-Zay Péter kéztörését. Többé-kevésbé sikerült, csak attól a képzettől nem tudtak szabadulni, hogy úgy járt, mint Safranek: az ő ötlete képezte annak a kutatásnak az alapját, ami kihozta, hogy nem kedveli őt a magyar társadalom. A Hobbista áttekintette, mi vezetett az ellenzék múlt heti kudarc-sorozatához. A több gazda és a túl sok pénz. Utóbbira a Bige László finanszírozta nagy társadalmi riport a legjobb példa, amire úgy vertek el 50-60 milliót, hogy megvehették volna a Tárki vonatkozó kiadványát 2913 forintért a Libriben. És emellett az önálló arculatukat, sőt, az önálló gondolataikat is kukába dobták; ugyanazt mondják, csak eltérő stílusban.
De nemcsak Márki-Zay, hanem Karácsony is pirított a hétvégén: azt vallotta Gulyás Marcinak, hogy ő ordítozott, kiabált Pintér Sándorral. Hihető.
A második félidőben Pachmann Péter, a TV2 műsorvezetője érkezett a vendégfotelbe, ami számára nem a szokványos helyzet, hiszen általában ő szokott kérdezni másokat. A Mokkát megelőzően pedig Híradót vezetett, de volt külpolitikai tudósító is. Utóbbit különösen élvezte, főleg az utazásokat, de nem is annyira az egzotikus dél-kelet-ázsiai helyekre, hanem olyan puskaporos hordókba, mint a Balkán. Szarajevóban, a délszláv háború idején konkrétan NATO-gépek védelmezték őket, szóval vannak sztorik. Mint ahogy vannak sztorik a televíziózáson kívül is: két regénye is megjelent már, készül a harmadik… rendszeresen lép fel állandó vendégként több zenekarral is… és hetente egyszer egy dunaújvárosi középiskolában is tanít, ahol a Tankcsapda zenekar szövegeit is tananyaggá tette. Bele is kezdtek Jeszivel néhány dalszövegbe…

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture