Orbán Viktor teljesen elszigetelődött! – Politikai Hobbista Palóc Andréval 2021.12.13.

Orbán Viktor teljesen elszigetelődött! - Politikai Hobbista Palóc Andréval

Orbán Viktor teljesen elszigetelődött! - Politikai Hobbista Palóc Andréval

A magyar miniszterelnök Európa páriája, senki nem áll vele szóba, keresztülnéznek rajta, stb.. Ha valaki a hazai függetlenobjektív sajtót (röviden: FOS) olvassa, simán képes lehet elhinni ezt a narratívát. A valóság ezzel szemben az, hogy most épp Emmanuel Macron francia elnök járt Magyarországon, sőt, Orbán Viktor a V4-eket is gyorsan összerántotta, és közösen is tárgyaltak vele. Macron kijelentette, hogy politikailag ellenfelek, de Európát tekintve szövetségesek. Mert hogy a legfontosabb kérdések döntő részében egyetértenek. Atomenergiára nagyon is szükség van; a migrációt szigorúan korlátozni kell; Európa jövője pedig az együttműködő nemzetállamokban rejlik, nem pedig az Európai Egyesült Államokban.
Pusztító tornádó söpört végig a napokban az Egyesült Államok középső részén. És egyre több, egyre erősebb tornádó sújt le évek óta, ami egyértelműen a globális felmelegedés számlájára írandó – ahogy Joe Biden amerikai elnök is fogalmazott. Csak hogy Sleepy Joe (megint) hazudott. Pontos számokkal és ábrákkal mutatja be a Hobbista, hogy 1950 óta valójában egyre kevésbé súlyosak a tornádók, még ha vannak is sajnos a mostanihoz hasonló, halálos áldozatokkal is járó esetek.
Johnny egy átlagos kisfiú, aki azonban rozmárnak képzeli magát. Róla szól Matt Walsh, amerikai konzervatív publicista és TV-s személyiség zseniális gyerekkönyve. A könyv pontosan olyan, mint azok az LMBTQérzékenyítő könyvek, amelyekkel már az óvodásokat is indoktrinálják (és amely könyvek persze a magyar haladárok szerint nem is léteznek). Olyannyira sikerült Mattnek meghekkelnie a rendszert, hogy még az Amazon bestseller listáját is vezette LMBTQ témakörben. És persze itt a spoiler: miután a szülei elviszik Johnnyt az állatkertbe, hogy a rozmárok között élhessen, az állatkert igazgatója elzavarja őket azzal, hogy ez az egész egy baromság; attól, hogy Johnny két fakanalat dug az orrlukába, attól még bizony nem lesz belőle rozmár. A műsor ezen részében a röhögés még fokozottabban garantált.
A második félidőben Palóc André, a Századvég kutatóintézet vezető elemzője volt a vendég, akitől végre megtudhattuk, mit is jelent pontosan a “politikai elemző” titulus. Ő az, aki segít a laikus nézőknek megérteni a politikai folyamatokat. Nincs könnyű dolga, hiszen olyan legyőzhetetlen óriásokkal kell egy pályán versenyeznie, mint ifj. Lomnici Zoltán és Deák Dani, de élvezi a kihívást. És amikor komolyabbra fordult a beszélgetés, kifejtette, hogy hiába a nem egyenlő versenyfeltételek, a kiegyenlítetlen pálya a médiában (és a közösségi médiában), a jobboldalnak mégsem szabad áldozati szerepet felvennie, hanem igenis a kellő tudással, felkészültséggel és harciassággal bele kell állni a vitákba, küzdelmekbe. Az elmúlt három választás eredményei is ezt igazolják. És hogy a következő választáson próbál-e majd a nemzetközi globalista hálózat kihúzni egy, a bulgáriaihoz hasonló nyulat a kalapból? Kiderül az adásból…

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture