A magyar baloldalt külföldről irányítják és finanszírozzák – Politikai Hobbista Kovács L. Jánossal 2021.12.06.

A magyar baloldalt külföldről irányítják és finanszírozzák – Politikai Hobbista Kovács L. Jánossal

A magyar baloldalt külföldről irányítják és finanszírozzák – Politikai Hobbista Kovács L. Jánossal

Nem lehet kikerülni Kóbor János halálát, de a Hobbista megmaradt a jóízlés határain belül, nem csinált belőle bezzeg-, illetve oltáspropagandát. Szomorú történet, néhány tanulsággal. Az egyik ilyen tanulság, hogy nemcsak Hobbista van a földön, hanem szaremberek is, akik viszont örvendeznek, hogy megint pórul járt egy híresség. És az is egy tanulság, hogy bármit is állítsanak az oltásellenesek, a valós – nem kiragadott vagy hamisított – statisztika továbbra sem mellettük szól.
Megint kinyílt Anonymus hangtára, most egy olyan felvételt dobott ki, amin Gansperger Gyula arról oktatja a kis padawanját, hogy a magyarországi baloldalt külföldről mozgatják és finanszírozzák. A kapcsolattartó tartótisztjük pedig Bajnai Gordon, aki begyűjti a külföldi igényeket és pénzeket, majd továbbítja a megbízásokat a pártoknak. Csak és kizárólag a Gyurcsány-házaspár tagjai önálló karakterek azon a térfélen, ők autonóm módon kívánják azt a kilátástalan jövőt Magyarországnak, amit a szövetségeseik pénzért és elismerésért cserébe. A Hobbista összekötötte a pontokat, rájött, hogy azért terelték le a térképről Fekete-Győr Andrást, mert a Blikknek kikotyogta Bajnai nevét (amikor a Momentum tanácsadójaként büszkélkedett vele), a hárombetűs szervezetek és Gyurkabácsi pedig nem tűri az ilyesmit. A konspiráció lényege, hogy az ügynök sosem nevezi meg a tartótisztjét a médiában, meg nem is szelfizik a főhadiszállás folyosóján. Bár az utóbbi ezt megúszta.
A második félidőben Kovács L. János, Olaszliszka korábbi önkormányzati képviselője, a Zemplén a Jövőnk (ZAJ) egyesület elnöke volt a Hobbista vendége. Mi másról lett volna szó, mint arról a településről, amelynek a nevét ha beguglizzuk, ötven találatból negyvenöt a tizenöt évvel ezelőtti tragédiához, Szögi Lajos meggyilkolásához kapcsolódik. Úgy tűnik, a sötét folt kitörölhetetlen, Tokaj-hegy közelsége is hiábavaló, a turizmus gyakorlatilag nemlétező. Pedig a falu egy ékszerdoboz lehetne; fekvése egyedülálló a Bodrog partján, itt kezdődött majd’ ezer évvel ezelőtt a tokajhegyaljai bortermelés, és egyes vélekedések szerint Kossuth Lajos valójában nem Monokon, hanem Olaszliszkán született. Ráadásul a hászid mozgalom egyik legfontosabb csodarabbija, Friedmann Cvi Hersele is liszkai. Fel tud-e támadni a település, vagy a távolságtartás, az elvándorlás és az etnikai átalakulás végleg megpecsételte a sorsát?

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture