Tényleg le fog állni Budapesten a tömegközlekedés? 2021.11.25.

Tényleg le fog állni Budapesten a tömegközlekedés?

Tényleg le fog állni Budapesten a tömegközlekedés?

Karácsony Gergely tényleg meglépi azt, amivel fenyegetőzik? Mármint ha nem kapja meg a főváros a 12 milliárdot a kormánytól? Biztos, hogy nem. Mert ő is tudja, hogy ezzel a saját választóinál lőné lábon magát. Viszont a kormánnyal szembeni izmozás jól rezonál ugyanezen választóknál. Ők nem azt várják a főpolgármestertől, hogy jól működtesse a várost, hanem hogy minél többször, minél hangosabban kiabálja, hogy O1G! De hogy ez az egész elszámolási vita miért van, ki kinek tartozik és mennyivel…ez mind kiderül a műsorból.
Mint ahogy az is, hogy miért mondott le Svédország első női miniszterelnöke mindössze 2 órával (!) azután, hogy megválasztották. Az egész svéd parlament működése abszurd, hiszen kb. úgy működik, mint a Kádár-rendszer: aki nincs ellenünk, az velünk van. Svédország esetében persze már semmin sem csodálkozunk, amióta a világon a legtöbb nemi erőszakot évek óta ebben az országban követik el – a legtöbb esetben bevándorlók, akiket viszont a végtelenül felvilágosult és progresszív svédek rendre a keblükre akarnak ölelni. De ha azt gondoljuk, hogy Svédország elveszett a nyugati civilizáció számára, akkor nézzük meg a szomszédos Norvégiában készült mikulásos reklámfilmet. Amire tényleg azt fogjuk mondani, hogy “na jó, most lett elég”.!
Tudtad, hogy nem is lennél glutén- vagy laktózérzékeny, cukorbeteg, magas vérnyomású, stb., ha nem ennél mindenféle feldolgozott, génmanipulált, stb. élelmiszert? Hogy nyugodtan ehetsz kenyeret, ihatsz tejet – csak nem mindegy, milyet? Mester Károly agrármérnök, a Herbafulvo feltalálója, mezőgazdasági és táplálkozási szakember ült be a mai alkalommal a vendégfotelbe. Mit lehet tenni az ételallergiák ellen? Hogyan tudjuk helyretenni és rendben tartani a bélflóránkat? Egyáltalán mit szabad ennünk, ha nem akarunk mérgeket vinni a szervezetünkbe? Ezeket a kérdéseket mind-mind igyekezett körbejárni a Hobbista a Mesterrel (hú, micsoda frappáns, áthallásos szóvicc 🙂 ), de arról is szó esett, hogy kik és miért tömnek bennünket ennyi szeméttel, illetve hogy a tudósokat, és magát a tudományt is hogyan vásárolták meg a multicégek.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture