Márki-Zay korunk Buci Gyurija – Politikai Hobbista Trombitás Kristóffal 2021.11.02.

Márki-Zay korunk Buci Gyurija – Politikai Hobbista Trombitás Kristóffal

Márki-Zay korunk Buci Gyurija – Politikai Hobbista Trombitás Kristóffal

Nem a zsömle a kicsi, hanem a pofátok nagy! – magyarázta hajdanán Marosán György, egykori pék- és terrorlegény, továbbá a Minisztertanács elnökhelyettese a munkásoknak, akik elégedetlenek voltak az élelmiszer fejadagokkal. Márki-Zay pedig már most oktatja a népet, hogy majd amikor uralgása alatt világpiaci árakat fogunk fizetni a háztartási energiáért, akkor nem a villany, a gáz és víz lesz drága, hanem a lakosság pofája nagy.
Kezd kimenni a divatból Greta Thunberg, a környezetvédő celeb-aktivista, aki feltalálta az iskolakerülési sztrájkot. Azóta felnőtt, már elmúlt 18 éves, és már senkit sem érdekel. Káromkodnia kell, hogy legalább egy fél percnyi szereplési lehetőséget kapjon az aktuális klímacsúcs mellett, ahova már meg sem hívják. Szerencsére van utánpótlás, az új klímasztárok már nem egyszerűen hisztériáznak és nem járnak iskolába péntekenként, hanem odaragasztják a tenyerüket az aszfalthoz, hátha attól meggyógyul a klíma.
Attól, hogy büdös, még lehet valaki kiváló ember is. De az nem Jámbor András lesz. A nagy szociáldemokrata ugyanis megemlékezett a magyarországi baloldal kedvenc ünnepéről, az őszirózsás forradalomról, könnyes szemmel felemlegetve annak lózungjait. Amikből semmi nem igaz. Fegyveres puccsal kerültek hatalomra, és nem demokráciát vezettek be, hanem átadták a hatalmat a kommunistáknak.
A második félidőben a Hobbista kollégája, a hópelyhek olvadásáért felelős Trombitás Kristóf ült a vendégszékbe, hogy fényt kapjon végre a tweedzakós műsorvezető mögötti ember. Trombitás, ahogy a csapat nagyobbik része, az Echo TVnél kezdte pályafutását. Elmesélte, hogy mennyit készült első televíziós szereplésére, hogy jól begyakorolja az ott majd előadandó spontán gondolatait. Saját bevallása szerint megfontoltabb lett, lekerekedtek az élesebb sarkok, de továbbra is fontosnak tartja, hogy az ember néha dobjon kavicsot az állóvízbe, rúgja be időnként az ajtót.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture