Az amerikai kormány szerint a szülők terroristák – Politikai Hobbista Lizzikével, a székelyföldi blogger-vloggerrel 2021.10.14.

Az amerikai kormány szerint a szülők terroristák – Politikai Hobbista Lizzikével, a székelyföldi blogger-vloggerrel

Az amerikai kormány szerint a szülők terroristák – Politikai Hobbista Lizzikével, a székelyföldi blogger-vloggerrel

Végre lehullt a lepel és mindenki megtudhatta, ki az a Brandon, akit Jeszy hetek óta emleget. Brandon azért mémesedett, mert az amerikai fake news média megpróbálta kijavítani a valóságot, vagyis a különböző rendezvényeken skandált Fuck Joe Biden rigmusból Let’s go Brandont gyártani. Ezzel mi még mindig jobban jártunk, mintha a Puskást tiltanák be miatta.
Amerikában tényleg elgurult a gyógyszere a kommunizmusba haladó progresszíveknek. Az igazságügyi minisztérium direktívája szerint belföldi terroristaként kell kezelni azokat a szülőket, akik tiltakoznak az iskolaszékeken a gyerekeik indoktrinálása ellen. Ez sajnos nem vicc, ez a rideg valóság: az Egyesült Államok rátámadt azokra a polgáraira, akik élnek állampolgári jogaikkal és kifejezik tiltakozásukat. Az iskolákban pedig már semmit nem tanítanak, csak fajelméletet, marxizmust, osztályharcot és transzneműséget.
Superman fia is meleg lett. A DC nem elégedett meg annyival, hogy az apjával ellentétben már nem bűnözőket kerget és szupergonoszokkal harcol, hanem migránsokat pátyolgat és a klímáért küzd, hanem konkrétan meleggé tették. Legyinthetünk, hogy ugyan, ez csak egy mese, de nem az. Látni kell a teljes képet! A szuperhősök példaképek, nekik a jóra kellene inspirálni az olvasókat, nem pedig a nemiséggel és az LMBTQideológiával tömni a fejüket.
A második félidőre végre megérkezett Lizzike… hogy kicsoda? Székelyföld legmenőbb videóbloggere, aki igazából semmi extrát nem csinál, csak éli a mindennapjait és beszámol róluk. Na de hogyan! Csipős, székely humorral reagál mindenre, ami fölidegesíti, vagy aminek épp örül. És valahogy a mindennapi helyzeteken keresztül szinte mindig valami olyan jelenségre, társadalmi kérdésre is reflektál, amiről sokunknak van véleménye. Ki is alakult egy kis vita a stúdióban: A polip jobb, vagy a disznóhús? Meglepetésre Ambrózy válasza sem az volt erre a kérdésre, amit szociokulturálisan gondolnánk – hogy pontosan mi, azt nézzétek még a műsorban.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture