Kit fog elütni a prágai és a bécsi gyors? Orbánt vagy Gyurcsányt? – Politikai Hobbista Ambrózy Tamás atyával 2021.10.12.

Kit fog elütni a prágai és a bécsi gyors? Orbánt vagy Gyurcsányt? - Politikai Hobbista Ambrózy Tamás atyával

Kit fog elütni a prágai és a bécsi gyors? Orbánt vagy Gyurcsányt? - Politikai Hobbista Ambrózy Tamás atyával

A teljes haladó élcsapat, élükön Karácsony Gergely ex-miniszterelnök-jelölt-jelölttel és Dobrev Klára miniszterelnök-jelölt-jelölttel a teljes hétvégét triumfálással és jóslással töltötték. Örvendeztek afelett, hogy Ausztriában és Prágában is megbukott egy-egy miniszterelnök, akiket ők Orbán Viktor közeli barátjaként és szövetségeseként azonosítottak. Nem is tévedhettek volna nagyobbat. Kurz nem volt haver, Babis ugyan az volt, de mind a kettejük helyett Orbán Viktor természetes szövetségesei és barátai kerültek a hatalomba. Vagyis, a haladó megfejtők várakozásaival szemben megint nem bukott meg az Orbán.
A 444 meg amiatt sajnálkozik, hogy a magyar kormány támogatja a családok magántulajdonhoz jutását. Ők sokkal szívesebben vennék, ha kommunista lakászszövetkezetek muciológusai osztogatnának lakásokat az elvtársaknak.
USA pedig visszavonhatatlanul a politikai korrektség proletárdiktatúrájává lett. Kirúgták a Raiders vezetőedzőjét, mert sok-sok évvel ezelőtt a magánlevelezésében nem tartotta magát mindig a PC előírásaihoz. Például puncinak nevezett valakit, ez pedig ma már nőgyűlöletnek számít az hisztérikus idiótákra optimalizált társadalmakban.
A második félidőben Ambrózy Tamást, Mór plébánosát látta vendégül a Hobbista, amin Ambrózy Áron meglepődött. Nem, erről nem szóltak neki előre. A plébános azzal indított, hogy tőle annyira távol áll a tévé, hogy nincs is neki ilyesmije, nem is nézi, Jeszyt sem ismerte korábban. Egy 3 napos lelkigyakorlaton találkoztak nemrég, ami a spanyol Cursillo nevet viseli, és a hit elmélyülését, a Jézushoz közelebb kerülést, a vele való intenzívebb találkozást segíti. A beszélgetésben szó esett arról, hogy milyen sokan keresik a spiritualitást, valami többet, mélyebbet az életben a mindennapok materiális hajszáin, de valamiért az “orrunk előtt heverő” kereszténységre, Jézus üzenetére nem figyelnek oda.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture