Budapesten már a homok is alkalmatlan a funkciójára – Politikai Hobbista Ránky Ernő Miklóssal 2021.10.06.

Budapesten már a homok is alkalmatlan a funkciójára – Politikai Hobbista Ránky Ernő Miklóssal

Budapesten már a homok is alkalmatlan a funkciójára – Politikai Hobbista Ránky Ernő Miklóssal

Ma a 6-os villamos döglött meg, köszönhetően annak, hogy a BKKát leuraló dékás slepp olyan homokot vásárolt, ami alkalmatlan a funkciójára. De ilyen apróságokkal nem foglalkozik már a főpolgármester, ő – amint felébredt – Márki-Zayt kérleli, hogy lépjen vissza a javára.
Jeszy is bevállalta, át fog állni az elektromos autóra, mert egyszerűen nincs más lehetőség. A közlekedés által kibocsátott üvegházhatású gázokat nullára kell csökkenteni, ez pedig nem fog menni robbanómotorral. Magyarország vállalta,hogy 2050-re klímasemleges lesz, vagyis csak annyit eregetünk a levegőbe, amit el is nyel az ország növényzete. De szerencsére a feltételek közül minden a rendelkezésünkre áll. Van atomenergiánk, épül Paks 2 és mi lettünk Európa e-mobilitási központja.
A második félidőben Ránky Ernő Miklóst látta vendégül a Hobbista. Brazíliában megtanulta, milyen európainak lenni, Németországban pedig megtanult magyarnak lenni. Mindig szeretett ott lenni valaminek a kezdeténél, így 20 évesen a baseball, 25 évesen a capoeira, majd pedig a brazil jitsu magyarországi szárnybontogatásában vett részt. Miután végleg hazatért Magyarországra, egy csillogó szemű (nem, akkor még sehol nem volt a Momentum), lelkes fiatalember ötletrohamán és az általa bemutatott kütyün fellelkesülve befektetőket szerzett, és megalapították azt a céget, amelynek a digitális oszlopaival ma rengeteget találkozunk benzinkutakon, bevásárlóközpontokban, de már játszótereken is.
A csapatmunkában hisz, és szerinte ez az egyik legfontosabb ahhoz, hogy egy cég és a termék sikeres legyen. További innovatív javaslatok, ötletek, bölcsességek fiatal vállalkozók, startupperek számára a műsorban…

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture