Miért nincsenek amerikai menekültek Kubában, ha egyszer az egy szocialista földi paradicsom? – Politikai Hobbista Antal Adriánnal 2021.07.15.

Miért nincsenek amerikai menekültek Kubában, ha egyszer az egy szocialista földi paradicsom? - Politikai Hobbista Antal Adriánnal

Miért nincsenek amerikai menekültek Kubában, ha egyszer az egy szocialista földi paradicsom? - Politikai Hobbista Antal Adriánnal

Az amerikaiak egy jelentős része meg van róla győződve, hogy a szocializmus a világ egyik csodája és Kuba pedig maga a földi paradicsom, ahol ingyen van az egészségügy és pusztán klímatudatosságból szántják be a városi méhlegelőket. Ennek pusztán az az oka, hogy soha nem éltek szocializmusban, nincs róla saját tapasztalatuk, viszont a nyugati egyetemek, filmek, politikai aktivisták totálisan indoktrinálták őket. A szocializmust egy csodálatos eszmének gondolják, ahol beköszönt a világbéke, mindenki mindenkit szeret, mindenki egyenlő,még dolgozni sem kell, mert a pénzfán ott lóg az alapjövedelem. A levegő kristálytiszta, mindenki vidám és makkegészséges, de ha mégis valami bajod történik, sebaj, hiszen ott a magas színvonalú, ingyenes egészségügy. Ennek ellenére még soha senki nem szökött át Floridából Kubába.
Karácsony Gergely folyamatosan gonoszsággal vádolja a kormányt, miközben ő az, aki szándékosan nehezíti meg a budapestiek életét és tudatosan rohasztja le a várost. A Hobbista csapata arról diskurált, hogy ezzel szeretnék megteremteni azt az általános rossz közérzetet, amikor az emberek mindig mindenért a kormányzatot hibáztatják, és ezért lehet keresnivalója a baloldalnak. De vajon nem jönnek rá az emberek, hogy épp Karácsonyék csesznek szét mindent??
Jakab Péter tényleg feljelentette a magyar melóst. Az önmagát a magyar melósok védőszentjének tartó frakcióvezető és a magyar melós első igazolt találkozásából nem parlamentben elmondott, a miniszterelnöknek címzett nagy hatású szónoklatot, hanem feljelentést gyártott.
A második félidőben a Trollfoci műsorvezetője, a megyei bajnokok antropológusa foglalta el a vendégszéket, hogy elmesélje a Trollfoci történetét. És hogy elkísérje a focihoz azért túlságosan nem értő Jeszyit az alacsonyabb osztályú bajnokságok világába, ahol a nézőtéren mindenki, nem csak hogy nagyon-nagyon ért a focihoz, de egyenesen világsztár is lehetett volna, ha nem megy tropára a térde. Viszont mégiscsak ebben a világban a legszórakoztatóbbak a szurkolók.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture