El kell-e fogadni a bevándorlást? És a Kossuth-díjat? – Politikai Hobbista Plusz: Gerő, Molnár, Ambrózy, Dopeman 2021.03.19.

El kell-e fogadni a bevándorlást? És a Kossuth-díjat? - Politikai Hobbista Plusz: Gero, Molnár, Ambrózy, Dopeman

El kell-e fogadni a bevándorlást? És a Kossuth-díjat? - Politikai Hobbista Plusz: Gero, Molnár, Ambrózy, Dopeman

Vásárhelyi Mária örül, hogy ő nem tartozik az állami díjakkal kitüntetettek közösségébe, akik szerinte tehetségtelen pártszolgálatos seggnyalók.
Nem szívesen vállalna tehát közösséget Nagy Feróval vagy Ákossal, de Esterházy Péterrel vagy Schiff Andrással, sőt, saját volt férjével, Dés Lászlóval sem.
A két professzor és a két suhanc egyaránt állást foglalt, hogy szerintük helyes-e egyáltalán, ha az állam díjakat ad, hogy megérdemelte-e Nagy Feró, és hogy szerintük hogyan kellene viszonyulnia a díjhoz mind maguknak a díjazottaknak, mind pedig nekünk, kívülállóknak.
A dán kormány elhatározta: nem engedik, hogy a nem nyugati származásúak aránya egy-egy városrészben meghaladja a 30%-ot.
Cél: a párhuzamos társadalmak kialakulásának megakadályozása.
Van-e ennek realitása, betartható-e egy ilyen szabály? És egyáltalán miért alakulnak ki párhuzamos társadalmak, és baj-e, hogy vannak ilyenek? No meg persze lehet-e valamit kezdeni a bevándorlással, és ha igen, mit?
A négy résztvevő eléggé mást gondol ezekről a kérdésekről…

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture